După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 iunie 2018

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

Situația în zonă nu este tocmai roz, cu precădere pe râul Urubamba unde este situată comunitatea Nueva Esperanza. Din discuțiile cu oamenii, lucrurile stau destul de rău. Nu putem să dăm prea multe detalii, însă ceea ce vrem să vă cerem esă vă rugați pentru această zonă. Narco-teroriștii și-au făcut apariția și vor să o ia stăpânire. A fost o confruntare în care armata și poliția a intervenit și a omorât un grup dintre ei. Se zvonește că în viitorul apropiat aceștia pregătesc atacuri împotriva armatei, ceea ce tulbură și mai mult apele.
            De asemeni, zvonurile că albii sunt periculoși pentru că omoară oameni, în special copii, pentru trafic de organe, sunt destul de frecvente și circulă în toată zona. Chiar șeful din Nueva Esperanza îmi povestea că e important să nu mergem singuri și atunci când vrem să vizităm o comunitate e bine să anunțăm prin radio pentru ca oamenii să asculte și să știe despre ce e vorba. Cu aproape doi ani în urmă, o familie de turiști polonezi a fost omorâtă de indigeni pentru că au fost văzuți în diferite locuri pe râu și au fost considerați drept traficanți de organe.

            Auzim multe relatări din diverse surse și deși unele par de necrezut, suntem conștienți că cel rău face toate eforturile ca să împiedice înaintarea Evangheliei, folosindu-se chiar de anumite mituri sau temeri ale indigenilor. De multe ori ne-am întrebat de ce toate aceste zvonuri de persoane găsite moarte, cu ochii scoși, sau fără anumite organe, au de a face cu oamenii albi? De ce doar albii sunt periculoși și considerați traficanți de organe? Cu siguranță satana nu vrea ca misionarii care vin din exterior să aducă lumina în acest întuneric, așa că încearcă să îi subjuge pe oameni prin astfel de zvonuri care să le producă teamă față de străini și să îi determine să reacționeze când au de a face cu ei. Nu e de mirare că zona aceasta în care ne găsim e lipsită de misionari, de aceea noi ne rugăm ca Dumnezeu să ridice oameni plini de curaj care să vină să lucreze în această zonă, alăturându-se luptei noastre împotriva armatei celui rău.
Purtând războiul de dragul Lui,
Liviu și Amalia Acatrinei

 
Pentru a citi întreaga scrisoare primită de la familia Acatrinei, vă rugăm click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.