După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 iunie 2018

✉ Scrisoare misionară: Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

       Îi mulțumim Domnului pentru credincioșia și harul cu care ne poartă de grijă! Cu ajutorul Lui Raja este mult mai bine și nu mai trebuie să își administreze injecții cu insulină ci doar trebuia să ia câte o pastilă dimineața. Îi mulțumim Domnului că s-a atins de el și l-a ajutat să prindă puteri și să fie mai bine. Domnul l-a întărit să poată predica din nou, atât în biserică cât și la grupul unit de tineret pe zona Gorubarhan. Toata slava e a Domnului pentru modul minunat în care a lucrat și l-a ajutat să se facă bine, pentru a-L putea sluji din nou pe El!


          Cu ajutorul Domnului, în data de 27 iunie, vom pleca spre Bangalore la colegiul biblic și ar trebui să ajungem acolo pe data de 29 iunie noaptea. Vă rugăm să mijlociți pentru noi ca Domnul să ne ocrotească și să ne ajute să ajungem cu bine.


           La data de 1 iulie încep înscrierile noilor studenți, iar cursurile vor începe în ziua de 4 iulie. Atât pentru Raja, cât și pentru alți trei studenți din Gorubathan acest an va fi ultimul an de studii, urmând să îl încheie în martie 2019. Anul acesta vor veni trei noi studenți. Ne rugăm ca Domnul să îi ajute să se acomodeze cu bine și să îi ocrotească de orice boală, atât pe ei cât și pe toți ceilalți studenți. În total, anul acesta vor fi doisprezece studenți din Gorubathan. Vă îndemnăm să vă rugați ca Domnul să îi ajute pe toți studenții să crească în dragostea și cunoștința Domnului și să învețe să aducă multă roadă pentru El!


          De asemenea vă rugăm să mijlociți pentru mama mea (Gabriela), ea este bolnavă de mai mult timp. Vă îndemnăm să o amintiți în rugăciunile voastre, ca Domnul să se atingă de ea, să o vindece și să îi dea putere în trup și în suflet!


          Vă mulțumim tuturor pentru că vă amintiți de noi în rugaciuni dar și prin sprijinul pentru nevoile noastre materiale! Domnul să vă binecuvinteze și să vă răsplătească din belșugul harului Său!
 

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja
și Baruch


Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
 
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.