După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 15 iunie 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Avem o șansă minunată de a-L căuta și găsi pe Dumnezeu prin Domnul Isus, prin El înțelegând totodată și ceva din puterea și slava lui Dumnezeu (Psalm 63:2). Această putere este cea care L-a înviat pe Domnul Isus din morți. Unindu-ne cu Domnul Isus noi experimentăm și gloria lui Dumnezeu printr-o viață sfântă și roditoare.
          Dacă avem de ales între această viață și bunătatea lui Dumnezeu, bunătate care iartă păcatul și este răbdătoare cu păcătoșii, cu siguranță că am alege bunatatea Lui (Psalm 63:3). Aceast lucru este ușor de înțeles pentru că bunătatea Lui este veșnică, pe când această viață e trecatoare.
          Căutându-L pe Dumnezeu prin Domnul Isus, atingem nivelul suprem al împlinirii și bucuriei pentru care am fost creați (Psalm 63:5,7). Este vorba de împlinirea ca și copii a-I lui Dumnezeu, iar această împlinire este însoțită de bucuria mântuirii.

Vă invit să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru:
1. Vestirea Evangheliei în fiecare dimineață, de duminică până miercuri. Duminică,  noi, inclusiv copiii, ne-am împărțit în patru grupe pentru a putea acoperi diferite câmpuri de lucru. Luni am făcut lucrare în Haldibari, marți în Caterbridge, iar miercuri am vestit Evanghelia în Cearerbari și Jajanghi.
2. Ratna și Barnali au trecut cu bine examenele lor de clasa a 10-a și a 12-a.
3. Ploile ce ne-au răcorit în mijlocul căldurilor sufocante ale verii.
4. Botezul mamei lui Ajay Gupta din Haldibari, de sâmbăta trecută.
5. Ziua de naștere a Sarojei de pe 3 iunie.

Vă invit să mijlociți împreună cu noi pentru:
1. Continuarea cu roadă a lucrării începute în Caterbridge, Cearerbari și Jajanghi, în ciuda unor împortiviri (un om beat ne-a amenințat când făceam lucrare în Cearerbari).
2. Lucrarea specială de duminică dimineață din zonele de unde aducem copii la adunare.
3. Pentru mântuirea șoferilor necredincioși (în special cei mai vechi: Roton, Sombu și Subrata).
4. Pentru rezolvarea problemei cimitirului: adunarea noastră nu are access la un loc de îngropare și am făcut o cerere cu privire la cimitirul la care au access celelalte biserici din Jalpaiguri.
5. Ca Dumnezeu să schimbe viața lui Ashish care, din nou a lipsit o noapte de acasă pentru că a fost certat de Saroja.
6. David, care dorește să deschidă o școală creștină în cartierul lui din Jalpaiguri (Shukanta Nagar).
7. Jaianta, care trebuie să își resolve niște probleme legate de actele lui și care de asemenea ar vrea să se angajeze într-o școală creștină.
8.  Șederea noastră în Jalpaiguri în eventualitatea vânzării de către proprietar a uneia dintre case.
9. Mama lui Ajay, care s-a botezat sâmbăta trecută.
10. Credincioșii adibashi, care ar urma să se boteze în această duminică (10 iunie).
11. Pace în familia lui Job și Abigail din Nagaland.
          Tată, Tu ne chemi către Tine din lumea de întuneric și durere. Ajută-ne să alergăm direct în brațele Tale, prin Domnul Isus. Amin.

Daniel


Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.