După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 iunie 2018

Petru Oros 🔴 "Politica bisericească" este mai drăcească decât "politica lumească"


Cineva spunea că: "politica bisericească" este ieftină. Eu zic că e scumpă, atât de scumpă încât poate să-ți decidă veșnicia (să te basculeze direct în iad !!!).

Dacă ne uităm cu atenție la "politica lumească", ei în public se înjură, se acuză etc., dar după aceea chefuiesc în privat . 

Pe când în "politica bisericească" noi în public cântăm: suntem o familie unită..., facem manifestări publice de "susținere a familiei", dar în privat distrugem familii, distrugem oameni (slujitori ai Domnului) prin decizii luate la pripeală (gândire cu pixul, nu cu creierul), distrugem biserici. Și astea sunt făcute nu de musulmani, ci de oameni care au Biblia în mână, dar nu o au în inimă !!! Ei rostesc decizii în numele Domnului și pun totul pe spinarea bisericii, se ascund după "haina de împărat" ca și Iosafat, 2 Cronici 18.

Musulmanii trebuie doar să aibă răbdare, noi singuri ne distrugem, din interior. Dușmanul este în interior.

Doamne Dumnezeule intervină Tu și lucrează !!!
Petru Oros



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.