După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 11 iunie 2018

O nouă promoție a finalizat cursurile Institutului Biblic Baptist din Timișoara

Biserica Creștină Baptistă Harul din Lugoj a găzduit duminică, 10 iunie, serbarea de absolvire a unei noi generații de slujitori. Într-o perioadă de timp în care interesul tinerilor pentru studierea teologiei este tot mai scăzut, 23 de bărbați au finalizat cursurile serale la Institutul Biblic Baptist din Timișoara. La acest eveniment au fost prezenți pastorii americani Bill Fortner și Jim Rushing, care au avut cuvinte de mulțumire pentru profesorii români și de încurajare pentru absolvenți. Evanghelia a fost vestită de către pastorul David Nicola, iar serviciul de închinare a fost condus de către pastorul Ionel Tuțac. Corul mixt al Bisericii, dirijat de  profesoara Claudia Crețiu și absolvenții, dirijați de fratele Eugen Goldiș, au cântat spre slava lui Dumnezeu.

Această școală biblică a început în anul 1994 ca o inițiativă a pastorului american Don Kyer, prin Asociația Frontline Fellowship, în colaborare cu Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara. Ea se adresează în special celor care doresc să studieze teologia, dar din cauza vârstei sau a serviciului nu pot urma cursurile de zi ale unei instituții  teologice de grad universitar.

Īn cei 24 de ani de activitate câteva sute de bärbați și femei au urmat cursurile teologice ale acestei școli, iar numărul celor care slujesc astăzi ca păstori baptiști, absolvenți ai acestui Institut se ridică la peste 100.

Printre profesorii care predau la această școală se numără pastorii: David Nicola, Ionel Tuțac, Marius Birgean, Ilie Tinco, Gelu Păcurar, Marcel Țepeneu, Daniel Țuț. Periodic, profesori american predau unele cursuri modulare.

Cei interesați să afle mai multe informații despre această școală pot accesa site-ul www.ibbt.ro 

Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.