După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 17 iunie 2018

Conferință de Apologetică pentru tineri cu Vlad Crîznic la Biserica Creștină Baptistă Română din Chicago

22, 23 Iunie - Conferință de Apologetică pentru tineri la Chicago:

Biserica Creștină Baptistă Română din Chicago organizează o conferință pentru tineret, cu tema: Staying Christian in a Secular Culture/Cum să-ți păstrezi identitatea creștină într-o cultură secularizată. 

Va conferenția Vlad Crîznic, directorul pentru România al organizației Ravi Zacharias International Ministry. 

Conferința va fi susținută in limba engleza si se va desfășura in perioada 22, 23 Iunie. Vineri, 22 Iunie, în intervalul 7-8:30PM, după conferință urmând o gustare. Sâmbată, 23 Iunie, doua sesiuni, in intervalul 10 AM-1 PM, după care se va servi masa de prânz. 

Duminica, 24 Iunie, de dimineața, de la orele 10 AM, Vlad Craznic va predica la RBC Chicago in cadrul unui serviciu divin de botez.
Vă așteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.