După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 7 iunie 2018

☪ Alfa Omega TV: O sentință judecătorească l-a trimis pe Tommy Robinson după gratii pentru că ar fi vorbit împotriva influenței crescânde a islamului din Marea Britanie...

Un cetățean britanic spune că ar fi condamnat la pedeapsa cu moartea pentru că ar fi vorbit împotriva influenței crescânde a islamului din Marea Britanie.

O sentință judecătorească l-a trimis pe Tommy Robinson 13 luni după gratii pentru că ar fi sfidat instanța, înregistrând un videoclip cu clădirea unde o hoardă de musulmani a fost condamnată pentru viol în grup.

Arestarea sa a iscat proteste în toată lumea, și se pare că Marea Britanie arată din ce în ce mai mult a dictatură de stânga.

Protestele au apărut de la strada Downing până în Australia. Un membru al parlamentului german i-a oferit chiar azil politic.

Stephen Lennon, cunoscut ca Tommy Robinson, a fost arestat vineri pentru că a filmat lângă clădirea Curții Britanice, unde un grup de musulmani erau judecați pentru viol în grup. A fost acuzat de sfidarea instanței, și, din cauză că avea deja o condamnare cu suspendare, a primit imediat 13 luni de închisoare. Unii se tem că ar fi vorba de o pedeapsă cu moartea.

Fost lider al unei ligi defensive engleze și o voce cunoscută care avertiza despre islamizarea Marii Britanii, Tommy Robinson a devenit un simbol internațional al rezistenței împotriva guvernelor care au permis islamului radical să crească în țările lor.

Guvernul britanic îl socotește pe Tommy Robinson ca fiind un scandalagiu care a fost condamnat și închis de ani buni. N-a putut să lucreze și a trebuit să se mute cu familia de mai multe ori.

Autobiografia sa se intitulează ''Enemy of the State''.

- Cum te simți ca patriot trăind într-o țară unde statul ar vrea să te vadă mort?
- E ca și cum ai iubi o țară care te urăște. Întotdeauna m-am simțit așa. Sunt nevoit să văd statul ca fiind dușmanul poporului acum.
Am petrecut ceva timp cu Tommy în 2016, la casa lui în Lutton și ne spunea că e convins că va fi linșat.
- Eu știu că voi fi ucis. Știu că vor fi mulți oameni care vor vedea acest reportaj când eu voi fi deja mort. Știu aceasta de ani de zile.

Susținătorii se tem că el ar putea fi ucis în închisoare. Lennon ne-a dus la o închisoare pe care el o numește o ''tabără de antrenamente a SI'', unde ar fi fost ucis de colegii de celulă dacă oficialii n-ar fi fost forțați să-l ducă la izolare.

Susținătorii săi se roagă și speră că va supraviețui sentinței de 13 luni în închisoare.
- Dacă voi ieși, voi ieși în felul meu. Nu voi ieși de aici purtând vestă antiglonț sau ascunzându-mă, fiindcă ceea ce noi facem e moral și drept. Poate sunt acum huiduit și batjocorit de politicieni și mass-media, dar știu că următoarea generație care învață istorie va ști că am făcut ceea ce era corect.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.