După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 23 mai 2018

Zece pastori evanghelici împreună cu soţiile lor au murit în urma unui accident aviatic

Conform autorităților locale, citate de media de stat cubaneză, 111 persoane și-au pierdut viața, după ce aeronava Boeing 737 s-a prăbușit imediat după decolarea de pe aeroportul Jose Marti, în apropierea unui sat, scrie Newsweek.
„În avion se aflau 10 cupluri de pastori din cadrul bisericii nazarene”, a declarant un reprezentant al Consiliului Bisericilor cubaneze. Liderii religioși se întorceau acasă după o reuniune care avusese loc în Havana.
Avionul abia decolase de pe aeroportul Jose Marti din Havana şi se îndrepta spre Holguin, un oraş aflat la aproape 700 de kilometri distanţă de capitală. Din motive încă necunoscute, aeronava s-a izbit de pământ aproape de capătul pistei, în apropierea unui sat. Coloana de fum provocată de explozie a putut fi observată de la câţiva kilometri distanţă.
Una dintre cele trei supravieţuitoare ale accidentului de avion care a avut loc vineri la Havana a murit luni la spital, au anunţat autorităţile, bilanţul catastrofei aeriene ajungând la 111 morţi, fiind cea mai mare tragedie de acest fel din Cuba din ultimii aproape 30 de ani, relatează Agerpres.
Sursă: Agerpres

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.