miercuri, 23 mai 2018

Tony Berbece 🔴 Dumnezeu nu este iubire și punct!

Ieri în emisiunea de la Acces direct mi s-a spus această replică de două ori, că Dumnezeu este iubire și punct, adică fără a mai fi și sfânt și drept și judecător și un foc mistuitor, care arde păcatul chiar și păcătosul împreună cu păcatul pe care nu-l leapădă cu ajutorul lui Hristos.

Acum câteva mii de ani și Șarpele i-a spus Evei că Dumnezeu e “iubire și punct”, că nu are cum să moară și nici nu va fi judecată. Dar la scurt timp Eva a născut copii cu dureri inimaginabile și mai apoi își îngropa al doilea fiu. Azi avem boli precum cancerul și SIDA pentru că l-am crezut pe Satana că Dumnezeu e iubire și punct și că El nu va face curat în propria ogradă.
Mi-am dat seama ieri că unii au un dumnezeu imaginar, un dumnezeu pe care-l confundă cu Dumnezeul Bibliei, cu Dumnezeul adevărat. Dumnezeu nu iubește nici homosexualitatea, nici curvia, dar nici minciuna ș ipocrizia. Dumnezeu nu iubește prostia și ura, nu iubește înșelătoria, nu iubește nici când poți ajuta un om să scape de păcat și nu o faci spunându-i că s-a născut astfel și că Dumnezeu îl iubește. Nu iubește nici când poți face un bine și nu-l faci.
Am auzit aseară vocea “mieroasă” a Satanei care șoptește că tu nu mai ai nevoie de Hristos pentru a fi iertat. Că nu mai ai nevoie de răstignirea firii tale păcătoase, că nu mai trebuie să fii răstignit împreună cu Hristos. Că ce-ți dictează firea pământească aia să faci.
Biblia e plină de exemple ale răstignirii firii și oferă soluția pentru orice păcat. Cine nu o acceptă va fi judecat și nu “iubit veșnic”.
Citiți Biblia ca să nu muriți!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.