După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 11 mai 2018

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

Dragii noștri,

          Vă salutăm cu drag și vă trimitem mai jos câteva rânduri despre cum evoluează lucrarea pe care, cu ajutorul Domnului și susținerea dumneavoastră, o facem aici în Mongolia.

          La finalul lunii aprilie a sosit o echipă de constructori români care ne ajută la finalizarea clădirii de lucrare din Ulziit. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru progresul făcut până acum: s-a finalizat instalația electrică la primul nivel, săparea fântânii (a trebuit săpat până la 100m în adâncime), partajarea toaletelor și a bucătăriei, avându-se mai departe în plan instalația sanitară, finisajele interioare, fațada clădirii și amenajarea curții. Echipa se va întoarce în țară pe data de 25 mai și ne rugăm ca până atunci să fie realizate cât mai multe din aceste etape, pentru ca întreaga clădire să fie dată în folosință.

          Lui Dumnezeu i se cuvine toată gloria pentru stadiul la care au ajuns lucrările până în acest moment. Priveam recent la poze cu șantierul de acum trei ani, când tot ce se putea vedea erau niște săpături pentru temelie și rememoram atât zilele de îngrijorare și îndoieli cu privire la evoluția acestui proiect, cât și numeroasele lupte spirituale manifestate prin opoziția vecinilor.

          După cum e de așteptat, acestea din urmă nu au încetat complet, însă ne bucurăm să vedem cum Dumnezeu ne întărește lucrarea prin colaborarea cu credincioșii locali și ne facilitează intrarea în comunitate prin contacte cu persoane bine văzute de către localnici.

          Totodată, fântâna și stâlpii de curent electric aduși până la noi, se anunță a fi punți de legătură cu vecinii din apropiere. Fie ca Dumnezeu să se folosească de orice mijloc pentru ca Împărăția Lui să înainteze.

          Periodic, la etajul al doilea al clădirii, dat în folosință în toamna anului trecut, se desfășoară lecții de engleză cu copii și adulți din localitate, cursuri de ucenicizare, cursuri de chitară și cursul de evanghelizare Alfa. Acesta din urmă este coordonat de credincioși mongoli, care au înțeles necesitatea împărtășirii Evangheliei cu apropiații lor și ne bucurăm să vedem perseverență în slujirea lor.

          Proiectul de croitorie - a început de curând, cu pași mici, prin organizarea unui grup de lucru manual, cu patru femei mongole. Dorim să le ajutăm să obțină un venit regulat pentru întreținerea familiilor lor, așa că, în acest scop, în luna iunie intenționăm să deschidem în oraș un mic spațiu de comercializare a produselor. Pe măsură ce avansăm în acest proiect, plănuim să cumpărăm câteva mașini de cusut, pentru a implica și femei ce nu au mașină de cusut acasă. De asemenea, echiparea atelierului va permite desfășurarea unui curs de croitorie și broderie pentru femei tinere. Îi cerem lui Dumnezeu înțelepciune și favoare la fiecare pas al acestui proiect!

          Vă mulțumim mult pentru lucrarea de mijlocire pe care o faceți. E odihnitor să știm că ați rămas alături de noi în inimi și în rugăciuni!
 
Cu prețuire,
Sami, Ani
 și Cinzo

Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.