După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 21 mai 2018

✉ Scrisoare misionară: Anca Boghean, Namibia

Vești din Africa!
Pacea Domnului Isus să fie cu voi toți! Salutări de la familia Kalahari.
Noi suntem în vacanță (asta însemnând că nu este școală), dar asta nu înseamnă că ne oprim din lucrare. Cu ocazia acestei vacanțe am avut timp să ne ocupăm de pregătirea pachetelor de haine pentru zeci de sate, pentru sutele de oameni care îndură frigul iernii. Cu ajutorul Domnului și a fraților care au vrut să ajute lucrarea și poporul acesta, trimițând haine, am putut să facem sute de pachete cu haine și să le ducem pe sate. Cu toate acestea, hainele nu sunt de ajuns pentru toate satele. Ne rugăm Domnului să ne ajute în continuare. Mai avem doar o săptămână de vacanță și apoi începem școala. Copiii nu sunt bucuroși de vacanță. Pentru ei timpul liber nu contează asa de mult ca pentru noi. Vacanța înseamnă puțină mâncare (sau deloc). Când ne vedem primesc întrebări: „Când se începe școala?” sau afirmații: „Teacher Anca, nu ne place în vacanță” „Vrem să venim la școală”.
De când ne-am hotărât să ne rugăm și să postim pentru copiii de la școală, am putut vedea schimbări în viața lor. Ei se oferă singuri să se roage pentru masă (îmi amintesc cu părere de rău cum noi refuzam să ne rugăm la școala duminicală). Acum ei ascultă nemișcați istorioarele din Biblie, chiar dacă le aud din nou tot pe aceleași. Cu siguranță lucrarea cu copiii nu se termină aici. Mai este mult de lucru cu ei și la inima lor. Pentru cei mai mulți singurul exemplu adevărat e la școală constând în profesorul/profesorii lor. De aceea dorința noastră e ca Domnul să ne ajute să fim cel mai bun exemplu de copil de Dumnezeu pentru ei. De cele mai multe ori suntem pentru ei și mamă, tată, doctor, consilier, învățător. Dar asta nu-i tot. Noi suntem unelte vii în mâna Creatorului nostru. Unelte cu care Domnul vrea să lucreze în viața acestor copii, o generație care poate să învețe și generațiile din urmă și pe cele care vor veni. Domnul să ne ajute în toate acestea. Să facem lucrarea Lui cu o inimă plină de dragoste. Stim că nu ne așteaptă ceva ușor, dar avem încredere în Domnul că El va lucra.
A început perioada de iarnă. Aici iarna înseamnă foarte frig de seara până dimineața, intrarea animalelor în sate datorită lipsei de apă, tot mai mulți oameni bolnavi din cauza frigului, lipsa mâncării datorită secetei din timpul iernii. Nici măcar fructele din bush, nici frunze de mâncat, nici măcar viermi. Săptămâna trecută am ajutat o bunică să sfărâme o jumătate de pumn de grăunțe ca să le poată mânca. Alți copii aveau câte un porumb mic copt. Mare bucurie pentru ei. Nu pot să mă gândesc: „Mâine când voi merge iarăși în satul acela, vor mai avea mâncare?” Ne rugăm Domnului să ne ajute pe toți în perioada aceasta, dar mai ales pe ei.

Pe lângă școala mai este și lucrarea de pe sate. Acolo unde cel rău luptă pentru sufletele acestea, dar mai mult decât el trebuie să luptăm noi să le câștigăm sufletele pentru Hristos. Ne rugăm ca Domnul să se îndure de acest popor, de sufletele lor. Cu durere în suflet vedem cum cel rău își bate joc de sufletele acestea. Dar asta nu va rămâne așa pentru că Domnul este bun și milostiv. El îi iubește pe toți și noi la fel. De aceea luptăm în lucrarea aceasta.
„Ascultați preaiubiții mei frați: n-a ales Dumnezeu pe cei ce sunt săraci în ochii lumii acesteia, ca să-i facă bogați în credință și moștenitori ai Împărăției pe care a făgăduit-o celor ce-L iubesc?” Iacov 2:5
Motive de rugăciune:
  • înaintarea în lucrare
  • copiii de la școală
  • lucrarea pe sate
  • protecție
  • pentru cei chemați în lucrare, să asculte Vocea Domnului.
Domnul să vă binecuvinteze!
Cu multă dragoste,
Anca Boghean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.