După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 13 mai 2018

România, Cehia şi Ungaria au blocat o declaraţie comună a UE de condamnare a mutării ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim. Reacţia MAE


România, Cehia şi Ungaria au blocat o declaraţie comună a Uniunii Europene de condamnare a mutării Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim, relatează postul israelian Canal 10, care citează surse diplomatice. Ministerului Afacerilor Externe al României a comunicat că s-a opus iniţiativei Uniunii Europene întrucât „s-a considerat că textul este unul lipsit de echilibru”.

Update: Într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe al României, transmis, sâmbătă, se specifică că România s-a opus iniţiativei Uniunii Europene care critica relocarea ambasadei SUA la Ierusalim întrucât ”s-a considerat că textul este unul lipsit de echilibru”. 


Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, sâmbătă, că s-a opus iniţiativei Uniunii Europene care critica relocarea ambasadei SUA la Ierusalim întrucât ”s-a considerat că textul este unul lipsit de echilibru” pentru că se axa pe un singur element, respectiv mutarea reprezentanţelor diplomatice europene în Israel la Ierusalim. 

”Ţinând cont de contextul regional deosebit de complicat şi în urma unei analize complexe a textului propus aprobării statelor membre de către Serviciul European de Acţiune Externă, la nivelul MAE s-a considerat că textul este unul lipsit de echilibru, prin punerea accentului pe un singur element, respectiv mutarea reprezentanţelor diplomatice europene în Israel la Ierusalim”, a transmis MAE. 

Oficialii MAE au menţionat că ”poziţii similare au fost adoptate şi de alte state membre UE, Ungaria şi Cehia”. 

”În urma procesului de analiză desfăşurat la nivelul SEAE, s-a convenit transmiterea unei declaraţii în numele Înaltului Reprezentant Federica Mogherini”, a mai precizat MAE. 


Diplomaţi din România, Ungaria şi Cehia au blocat vineri o iniţiativă a Uniunii Europene, lansată de Franţa şi alte state membre UE, care critica relocarea ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, potrivit presei israeliene. În replică, ministrul palestinian de Externea condamnat poziţia celor trei state, spunând că acţiunea lor va avea consecinţe la toate nivelurile.

Citeste mai mult: adev.ro/p8m22q

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.