După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 mai 2018

Proiect: Clădire pentru Școala de misiune transculturală Kairos

Încă din anul 2009, cursurile Școlii de misiune Kairos s-au desfășurat în mai multe locații: București, Suceava, Ploiești și chiar Scoția. Datorită faptului că nu am avut un spațiu propriu adecvat, cazarea studenților a fost făcută în familii, iar cursurile din România s-au desfășurat în clădiri de biserici sau chiar acasă la unii dintre profesori.
          Considerăm că anul acesta putem face un pas înainte în dezvoltarea acestui proiect. Astfel, cu ajutorul lui Dumnezeu, dorim să achiziționăm o clădire cu două etaje, localizată la ieșire din orașul Suceava, cu spațiu de cazare pentru aprox. 20 de persoane și familii, complet utilată, cu sală de curs, bucătărie și sală de mese.
          De asemenea, în incintă pot fi amenajate birouri pentru Agenția Kairos. Dorim ca pe perioada vacanței, clădirea să fie folosită atât pentru misionarii care sunt în țară și au nevoie de un loc de odihnă, cât și pentru evenimente care au ca scop promovarea misiunii transculturale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.