După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 24 mai 2018

✡ Oxentia Tourism: Mulțumim pelerinilor din grupurile Mai 2018!

Shalom dragii noștri,

Mulțumim mult pelerinilor din grupurile:
- Călătorie de neuitat în Israel: 11.05 – 17.05.2018. 
Detalii aici: https://goo.gl/Avv1sD
- Călătorie de neuitat în Israel și Iordania: 11.05 – 19.05.2018. 
Detalii aici: https://goo.gl/Qt7tna


Doar câteva zile au trecut de la vizita noastră în Israel și Iordania pe care am avut harul și îngăduința lui Dumnezeu să o facem împreună, cei 79 de pelerini dornici să descoperim Țara Sfântă .
Ne-am bucurat de însoțirea Lui și de faptul că ne-am putut cunoaște, am putut petrece timp unii cu alții, am trăit experiențe memorabile și chiar am legat prietenii noi care credem că vor continua și după această călătorie. Nu vom uita momentele frumoase, clipele înălțătoare trăite la râul Iordan cu prilejul actului de botez la care am asistat împreună, plimbarea cu barca pe Marea Galileii, părtășia avută în Grădina Mormântului la actul Cinei Domnnului sau emoția mini- safari-ului trăit în deșertul Wadi Rum din Iordania, o experiență unică.

Nu am putea uita nici imaginea înălțătoare pe care am avut-o asupra Ierusalimului de pe vârful Muntelui Măslinilor, pașii făcuți pe Via Dolorosa, acolo unde a călcat însuși Mântuitorul nostru, grădina frumoasă de pe Muntele Fericirilor și călătoria prin canionul de la Petra. Împreună am imortalizat momente din călătoria noastră și am înregistrat imagini care să ne rămână amintire peste vremuri.
Nădăjduim că pentru fiecare dintre voi a fost de asemenea o plăcere și o binecuvântare să călătoriți pe urmele Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos cu agenția Oxentia Tourism și credem că veți mai face această bună alegere și în călătoriile viitoare.
Noi suntem gata să vă oferim aceleași servicii de calitate de fiecare dată când veți decide să călătoriți cu Oxentia Tourism în alte pelerinaje în Israel dar și în alte zone ale lumii!
Vă așteptăm cu cei dragi, familie sau prieteni să plecați în vacanță alături de Oxentia Tourism – totul pentru ca voi să vă bucurați de viață!

️ Rugăm să ne vizitați pe Facebook: https://www.facebook.com/OxentiaTourism
️ Rugăm  ne vizitați pe Twitter: www.twitter.com/Oxentia_Tourism
️ Rugăm să ne vizitați pe Youtube: www.youtube.com/OxentiaTourism

Cu aleasă prețuire și dragoste în Cristos Isus,

Mihail Manole
Manager | Oxentia Tourism
T: + 40 746 675 313 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.