După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 mai 2018

† Ilie Neamțu a plecat la Domnul!

A great man of God left today for eternity. Heaven is richer now. 

Dad... you will be missed greatly! 

Please pray for the Neamtu’s as they are leaving to Romania early tomorrow.

Doru Neamțu


"Mare a fost binecuvântarea Domnului pentru noi şi prin participarea mult iubiţilor noştri Ani şi Ilie Neamţu, oameni încercaţi în focul credinţei sfinţilor, vreme de zeci de ani. Cum am mai spus, cei care umblă mult cu Domnul au multe lucruri minunate de dat şi la bătrâneţe, şi sunt oameni plini de suc şi verzi. „Ei aduc roade şi la bătrâneţe; sunt plini de suc şi verzi,” Psalmul 92:14.

Preaiubitul frate Ilie a depus o mărturie însufleţitoare cu privire la lupta pe care a dus-o cu vrăjmaşii Evangheliei în vremea comunismului, cu privire la anii petrecuţi în închisoare, dar şi cu privire la fiul său, Doru Neamţu, arestat în USA, cu câteva luni în urmă, tot pentru vestirea Evangheliei. Familia Ani şi Ilie Neamţu a fost binecuvântată cu 7 copii."  (Ioan Panican, sesiunea de primăvară a Şcolii Biblice Maranata)

  • Vezi mai jos mărturia fratelui Ilie Neamţu:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.