După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 mai 2018

Dedicarea Casei Domnului la Bucura

La sfârsitul lunii aprilie credinciosii baptisti din Bucura, judetul Mehedinti, au avut harul sã vadã minunea lui Dumnezeu concretizatã în transformarea unei foste primãrii comuniste în casã de rugãciune. 

Proiectul de evanghelizare a acestei localitãti a început în anul 2013, când grupul Ghedeon si pastorul Ionel Tutac au organizat primul concert evanghelistic în acest sat. 

Lucrarea a continuat, atât spiritual, cât si administrativ, iar credinciosii baptisti din Lugoj au cumpãrat ruinele fostei primãrii pe care, cu timpul,  le-au transformat în casã de rugãciune. 

Dacã anul trecut s-a dat în folosintã sala de închinare si a avut loc un botez nou testamentar, în aceastã primãvarã au continuat lucrãrile la celelalte sãli si la exteriorul clãdirii.
La serviciul de dedicare a Casei Domnului au vestit Evanghelia fratii pãstori: Marius Apopi, Costicã Cismaru, Daniel Scurtu, Titel Rosca si Ionel Tutac.
Grupul Ghedeon si fanfara Bisericii Crestine Baptiste "Harul" din Lugoj au cântat spre slava lui Dumnezeu.

Lucrarea de la Bucura, judetul Mehedinti, este coordonatã de cãtre fratele Gabriel Cismaru. Rugati-vã ca Dumnezeu sã continue sã lucreze cu putere la mântuirea oamenilor din aceastã localitate!
Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.