duminică, 27 mai 2018

Daniel Gheorghe 🔴 Agresiunea progresistă asupra României este cel mai diabolic asalt de la sovietizare încoace...

Agresiunea progresista asupra României este cel mai diabolic asalt de la sovietizare încoace. Tentativa unor grupuri antidemocratice de a impune, încet dar sigur, insidios prin ușa din spate iar nu fățiș, o ideologie a regândirii vieții private prin intervenția statului, a desacralizarii vieții și a răsturnării în mod agresiv a ordinii naturale existente în societate necesită reacții ferme din partea românilor. 

În alt mod vom ajunge să ne pierdem definitiv libertatea cuvântului, libertatea religioasă și chiar vom ajunge să ne auto-cenzuram gândirea. Vom ajunge precum în Marea Britanie, o societate în cădere liberă în ultimii ani, unde un cetățean este luat pe sus și condamnat la închisoare doar pentru că a "lezat demnitatea" unei bande de pedofili, care erau și imigranți pakistanezi, deci din start protejați ai dictaturii corect politice. 

Chiar nu are rost să stăm ca blegii în fața unei "sinucideri asistate" a civilizației europene clasice! Este datoria oricărui român responsabil să combată pe toate fronturile posibile aceste forme ideologice deviante care ne readuc în mod pervers în spațiul concentrationar al demonismului totalitar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.