După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 mai 2018

Boy Scouts of America, cercetașii americani, renunță la cuvântul „boy” din nume și deschid organizația pentru fete

Cercetașii americani au anunțat că în curând vor renunța la cuvântul „Boy” pentru a corespunde teoriei de gen și a fi mai „incluzivi”. În plus, fetele vor fi admise în organizație, cu toate că există și Girl Scouts of America. Boy Scouts vor deveni oficial cunoscuți drept Scouts BSA, în 2019, pentru a reflecta natura „incluzivă” a unei organizați vechi de peste 100 de ani. Consiliul de administrație al organizației a votat în unanimitate să accepte toți copiii, indiferent de sex, anul trecut, în toamnă.
De ce s-a întâmplat așa? Pentru că teoria genului spune că fetele nu au nevoie să fie crescute și educate în mod diferit de băieți. Pretinzând că promovează egalitatea (dintre femei și bărbați, dintre oameni), această teorie promovează de fapt ștergerea oricăror diferențe identitare dintre ei, de la sexul biologic și până la modul de gândire. Teoria genului se plasează împotriva oricăror dovezi științifice învederate (inclusiv faptul că totul, de la ADN, până la creier, este diferit constituit la fete față de băieți).
Anunțul a provocat un val de reacții negative pe Twitter, criticii considerând că această schimbare a numelui nu face decât să confirme că cercetașii americani sunt în mod intenționat emasculați. Congresmanul Joe Walsh a afirmat:

Facem tot posibilul pentru a ridica o generație de băieți care nu se vor putea apăra pe ei înșiși, familia sau țara.
Boy Scouts și Girl Scouts își propun să construiască lideri prin consolidarea caracterului tinerilor. Au un cod de onoare la care toți membrii aderă și organizează activități cu tineri care au vârste cuprinse între 7 și 21 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.