După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 18 mai 2018

Aurelian Pavelescu 🔴 Prin Plângerea sa penală, Ludovic Orban îi acuză implicit pe Președintele Israelului Reuven Rivlin și pe Primul-Ministru israelian Benjamin Netanyahu de ACȚIUNI OSTILE CONTRA STATULUI ROMÂN!

DEMENTIAL: Plangerea penala semnata de Ludovic Orban - Presedintele PNL -, impotriva Vioricai Dancila - Primul ministru al Romaniei! Orban ii acuza implicit pe PRESEDINTELE ISRAELULUI - REUVEN RIVLIN -, si pe PRIMUL-MINISTRU ISRAELIAN - BENIAMIN NETANIAHU -, DE SAVARSIREA INFRACTIUNILE PREVAZUTE DE ART. 399 SI ART. 400 DIN CODUL PENAL AL ROMANIEI (actiuni ostile contra statului roman si spionaj)!
Plangerea semnata de Ludovic Orban NU ARE NICIO LEGATURA CU DREPTUL! Nu exista NICIUN ELEMENT CONSTITUTIV pentru infractiunile la care face referire Constitutia si art. 398 Cod penal (art. 394, art. 395, art. 396, art. 397 Cod penal)!
Celelalte incadrari sunt la fel de aberante, raportate la faptele Vioricai Dancila, referitor la dosarul mutarii Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim!
Cine citeste, pur si simplu, articolele din Codul penal, intelege, fara a fi neaparat jurist, ca Plangerea semnata de Ludovic Orban este o actiune NEBUNEASCA! Cum este posibil asa ceva? Singura justificare este aceea ca Ludovic Orban a fost pacalit de niste avocatei de doi bani... Vai, unde sunt marii juristi pe care i-a avut PNL, in frunte cu Istrate Micescu?
Reactia fireasca va fi o Plangere penala impotriva lui Ludovic Orban pentru savarsirea infractiunii prevazuta de art. 269 C. pen. (inducerea in eroare a organelor judiciare).
Pe fond, problema se pune daca Orban a avut acceptul lui Klaus Iohannis si daca exista, cu adevarat, planul de destituire a Primului ministru prin formula deja patentata de Traian Basescu: o plangere penala, o solicitare din partea procurorului pentru inceperea urmaririi penale si acceptul Presedintelui pentru aceasta, odata cu suspendarea din functie a ministrului (premierului) respectiv. Dupa suspendare/demitere, caderea guvernului. Dupa 2, 3, 7 ani, clasarea dosarului de catre parchet... Aceasta este, cu adevarat, schema pentru o lovitura de stat!
Consecintele acestei Plangeri sunt devastatoare pentru Ludovic Orban si, implicit, Klaus Iohannis - ultimul prin amenintarile directe facute recent impotriva lui Dancila, prin care a anticipat evident respectiva Plangere. Practic, cariera lor politica este compromisa. Pentru ca respectiva Plangere, formal si pe fond, pleaca de la ideea ca SUA si Israelul sunt PUTERI OSTILE ROMANIEI, iar procedurile de mutare a sediului ambasadei la Ierusalim, TRADARE DE TARA!
Dar, culmea-culmilor, la ceea ce nu l-a dus mintea pe Orban, probabil nici pe Iohannis, ca infractiunile de tradare, de principiu, SUNT CORELATIVE CU CELE PREVAZUTE LA ART. 399 SI ART. 400 C. PEN. (actiunile ostile contra statului si spionajul). Ceea ce inseamna ca, prin Plangerea sa, Ludovic Orban ii acuza pe Presedintele Israelului si Primul-ministru al Israelului de ACTIUNI OSTILE CONTRA STATULUI ROMAN si de SPIONAJ, acestia fiiind BENEFICIARII INFRACTIUNILOR DE INALTA TRADARE! DEEEEELIIIIIIIRRRR!
Iohannis si Orban au cazut in propria lor capcana! Procurorul de caz, daca va dori sa se joace de-a dreptul, va trebui sa-i puna sub acuzare si pe Presedintele si Primul-ministru israelieni! Este premiera mondiala! TREBUIA SA SE INTAMPLE! HAI, TAICA LAZAR, ABIA ASTEPT! VAI, VA INCHIPUITI? DONALD TRUMP TREBUIA DEMULT ARESTAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.