joi, 19 aprilie 2018

♫ Turneu Show the Love 2018 Sanctus Pro Deo

Turneul Show the Love 2018, are loc în perioada 4-13 Mai 2018 și este susținut de Corul si Band-ul Sanctus Pro Deo. Concertele vor avea loc anul acesta în 6 locații: Sibiu, Ploiești, Brașov, Satu-Mare, Oradea și Cluj-Napoca. Repertoriul abordat cuprinde piese deja consacrate precum „Dacă dragoste avem”, „Mă încred în Tine”, „La Crucea Ta”, piese noi ale unor mari artiști internaționali precum Lauren Daigle sau For King and Country, dar și compoziții și aranjamente ale unor artiști români precum Lari Muntean, Oni Rodilă și Mark Oselski.
În acest turneu, corul și band-ul Sanctus Pro Deo vor cânta despre cât de puternică este dragostea lui Dumnezeu pentru noi. Dragostea este o forță, iar modelul suprem este chiar jertfa de la Golgota.  Iubirea vine de la Dumnezeu și chiar dacă adeseori cotidianul ne îndepărtează de ea, Sanctus Pro Deo vrea să îți amintească în noul turneu că trebuie să iubim ca și El.
Biletele se pot achiziționa online pe www.sanctusprodeo.ro/showthelove, pe www.iabilet.ro sau fizic din locațiile menționate pe www.iabilet.ro/retea.
Sanctus Pro Deo este o asociație reprezentată astăzi de un ansamblu vocal-instrumental, compus din membri și colaboratori evanghelici din toată țara. Asociația organizează concerte  în săli publice și biserici din diverse orașe.
“Să ne iubim unii pe alții căci dragostea vine de la Dumnezeu. Oricine care iubește s-a născut din Dumnezeu și îl cunoaște pe Dumnezeu.”
1 Ioan 4:7a
TURNEU SHOW THE LOVE 2018:

Sibiu, Vineri, 4 Mai 2018
Biserica Creștină Biruința, Ora 19
Pasajul Spitalului, Sibiu
Ploiești, Sâmbătă, 5 Mai 2018
Casa de Cultură a Sindicatelor, Ora 19
Bvd.Republicii nr. 65, Ploiești
Brașov, Duminică, 6 Mai 2018
Sala Patria, Ora 19
Bvd. 15 Noiembrie, Brașov
Satu-Mare, Vineri, 11 Mai 2018
Casa de Cultură a Sindicatelor, Ora 19
Bvd. Transilvaniei, Satu-Mare
Oradea,  Sâmbătă, 12 Mai 2018
Casa de Cultură a Sindicatelor, Ora 19
Parcul 1 Decembrie, Oradea
Cluj-Napoca, Duminică, 13 Mai 2018
Casa de Cultură a Studenților, Ora 19
Piața Lucian Blaga nr. 1-3, Cluj-Napoca

Persoană de contact:
Daniel – Iosif Ureche
Tel: 0754 861 677
Email: dani.ureche@sanctusprodeo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.