După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 30 aprilie 2018

Conferința "Creștinism în ADN: cum să fii creștin 24/7?" la Biserica Baptistă Harul Bucureşti

Cât de natural îți este creștinismul pe care îl mărturisești? Este el doar o îmbrăcăminte de duminică sau este la fel de viguros la serviciu, acasă sau în timpul liber? Te așteptăm împreună cu noi pentru a fi provocat să devii un om pătruns de Hristos în orice aspect al vieții tale și în orice moment.

Va fi un timp antrenant, cu sesiuni în plen, workshopuri și mărturii.
Vor fi 4 sesiuni (de câte 15 minute fiecare), în care se vor aborda patru aspecte: ce înseamnă să fii creștin și cum să fii creștin în trei domenii importante ale vieții (în timpul liber, în închinare și la serviciu). Vor fi patru workshopuri pe aceleași teme și mai multe mărturii ale modului în care creștinismul influențează profund întreaga viață umană. 

Pentru familiile cu copii vor fi pregătite activități pentru cei mici, așa încât părinții să poată participa liber la conferință.

Intrare este liberă, cu înscriere aici, sau prin SMS la 0724308749 până la data de 30 aprilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.