După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 martie 2018

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace dragi frați și surori,
       
          În primul rând, vă salut în numele Domnului nostru veșnic Isus Hristos, și în al doilea rând, îmi cer iertare că a trecut așa de mult timp de când nu v-am mai scris știri despre noi. Aceasta este prima scrisoare din acest nou an și de aceea  doresc să vă urez un an plin de har, de biruință în încercări și mă rog ca El să ne ajute pe toți să stăm treji și veghetori, căci Hristos vine în curând.
          După cum cred că știți, noi încă ne aflăm în România, iar Abigail, fetița noastră, este bine și sănătoasă, mulțumim Lui. Credem că nu mai durează mult și vom pleca înapoi în India. Pentru acest lucru, am aplicat pentru vizele OCI, un fel de cetățenie indiană pe toată viața, fără anumite drepturi, atât pentru mine cât și pentru Abigail, deoarece avem cetățenie română. Ni s-a spus că, pentru Abigail, va dura o lună și vom primi răspuns și iată că au trecut deja două luni de atunci și încă nu am primit viza pentru ea, dar am văzut pe internet că este în procesare. Pentru viza mea au spus că va dura trei luni, însă când a verificat Uday a văzut că nici măcar nu a început procesarea ei. În mod normal, ar trebui să primesc viza undeva la sfârșitul lui martie.
          Așadar, vă îndemnăm, rugați-vă pentru actele noastre pentru India, ca Domnul să-Și puna pecetea și răspunsul pozitiv, să fie gata la vremea potrivită. Credem că este doar chestiune de timp până când Domnul  Isus va hotărâ să plecăm înapoi în India. Deasemenea, cum vă spuneam și în ultima scrisoare, a ramas valabilă dorința de o lua pe mama mea cu noi acolo. Rugați-vă ca și în această privință Domnul să-Și facă voia pe  deplin. Eu recunosc, am început să mă îngrjijorez puțin pentru vizele noastre, însă îmi doresc, așa cum spune Biblia, să nu ne îngrijorăm de nimic ci să aducem cererile noastre împreună cu mulțumiri, la adresa Domnului.
            
 Cereri:
1. Motivul principal de rugăciune este situația vizelor și vă îndemnăm să vă rugați împreună cu noi ca orice piedică să fie dată la o parte.
2. Un alt motiv ar fi, ca atunci când vom ajunge în India, Domnul să deschidă noi oportunități de lucrare și să aducă lucrători noi în echipă. În momentul de față aceșstia sunt în număr de trei însa nu sunt prea activi. Nădăjduim să se schimbe lucrurile după ce vom ajunge acolo.


    Mulțumiri:
1. Mulțumim Domnului că Abigail este sănătoasă și noi, ca familie, suntem bine.
2. Mulțumim Domnului pentru voi, cei care nu ne-ați uitat chiar dacă a trebuit să stăm o perioadă așa de lungă  acasă.
3. Mulțumim Domnului că El ne poartă în carul Său de biruință și ne poartă de grijă la fiecare pas. 


          În încheiere, dorim ca Domnul Isus să vă răsplătească pentru dragostea, dărniciile și rugăciunile înălțate pentru noi și pentru lucrarea din India.

Maranata, Domnul nostru vine! Amin, vino Doamne Isuse!
 Cu drag Uday, Silvia și
Abigail
!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007.
  După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.
 În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas și au o fetiță.
e-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:
Banca BRD
RON RO98BRDE410SV70924254100
EUR RO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.