După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 7 martie 2018

Ovidiu Patrick 🔴 SENZAȚIONALISMUL din Biserici confruntat de Cristos Domnul cu “este SCRIS” de x3

Diavolul L-a dus apoi în Ierusalim, L-a așezat pe streașina acoperișului Templului și I-a zis: „Dacă ești Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos de aici; căci este scris: „El va porunci îngerilor Lui să Te păzească”; și: „ei Te vor lua pe mâini, ca nu cumva să Te lovești cu piciorul de vreo piatră.” Isus i-a răspuns: „S-a spus: „Să nu ispitești pe Domnul Dumnezeul tău.””
Luca 4:9-12 VDCC

Ispita diavolului a fost la adresa IDENTITĂȚII lui Cristos. “Hai dovedește lumii cine esti!” Prin aceasta ispita Diavolul folosea a treia lui stratagema menționata de apostolul Ioan prima sa epistola, si anume, lăudăroșia vieții. 

Cristos STIA cine este, de unde vine si încotro merge. 

Isus, fiindcă știa că Tatăl Îi dăduse toate lucrurile în mâini, că de la Dumnezeu a venit și la Dumnezeu Se duce, S-a sculat de la masă, S-a dezbrăcat de hainele Lui, a luat un ștergar și S-a încins cu el.”
Ioan 13:3-4 VDCC

Cand Îl ispitești / testezi pe Dumnezeu, te îndoiești de Dumnezeu. Isus nu ia parte la un senzaționalism ieftin si fără credința sugerat de lume sau de diavolul. 

SENZAȚIONALISMUL este la fel de relevant azi după cum a fost in Eden si in pustie cand Diavolul l-a ispitit pe Dumnezeu Fiul. 

Diavolul citează si Biblia doar sa te facă sa cazi in capcana Lui. 
“Fa-L pe Dumnezeu sa intervină pt tine, sa împlinească ce scrie chiar si in Biblie” zice Diavolul. 

SENZAȚIONALISMUL a fost întotdeauna atrăgător pentru carne / FIRE si mulți oameni sunt dispuși sa creadă aproape pe oricine sau orice atâta vreme cât pretențiile acestora sunt însoțite de senzațional sau aspecte fantastice in predicile sau cuvântările si mărturiile lor. 

Semnele fantastice nu produc credința nici cand vin de la Dumnezeu, ele doar întăresc credința celor ce deja cred, in cel mai bun caz. 

Oamenii nu se satura de senzaționalism de senzații tari. Întotdeauna vor încă un semn, încă o minune, încă un miracol. 

Mulți din oamenii ce mergeau după Dumnezeu Fiul cand a umblat pe pământ erau iubitori de senzații tari, nu de Dumnezeu. 

Nevoia noastră nu este sa dovedim CREDINCIOSIA lui Dumnezeu, ci sa o dovedim pe a noastră, increzandu-ne ca va pune la dispoziție ce e necesar pentru nevoile noastre conform cu voia LUI! 

Ovidiu Patrick

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.