sâmbătă, 3 martie 2018

De ce stilul de viață homosexual nu e un model pentru copii

Despre adolescenții homosexuali, organizația boy-scout-ilor și politica Asociației Medicale Americane. Autor: Dale O’Leary. Sursa: Dijg.de
În iunie anul trecut, Asociația Medicală Americană (AMA) a votat drept politică oficială o rezoluție care spune că există un risc pentru sănătate ca să le interzici „homosexualilor declarați” să adere la organizații de tineret deoarece „politicile discriminatorii cresc riscul sinuciderii și depresiei în rândul tinerilor orientați spre homosexualitate”.
Este adevărat că băieții care se identifică drept „homosexuali” prezintă un risc crescut la o serie de probleme, inclusiv ideație suicidară și depresie. Dacă discriminarea este definită ca fiind convingerea că actele homosexuale sunt contrare legii morale și că homosexualitatea nu este egală cu heterosexualitatea, atunci nu există nici o îndoială că există o „discriminare” semnificativă.
Marea majoritate a părinților nu doresc ca copiii lor să devină homosexuali. De fapt, cercetările sugerează că un procent semnificativ de homosexuali nu cred că homosexualitatea este la fel de dezirabilă ca și heterosexualitatea.1
AMA pare să fi acceptat afirmația neîntemeiată conform căreia numeroasele probleme psihologice și comportamentul auto-distructiv descoperite în rândul persoanelor care se autoidentifică drept homosexuali, lesbiene sau bisexuali (GLB) sunt cauzate de discriminarea societății. AMA a ignorat dovezi substanțiale că aceste rezultate negative au legătură cu homosexualitatea însăși.

Stil de viață cu risc crescut

Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.