După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 16 februarie 2018

Tony Berbece 🔴 Nu vă lăsați păcăliți! Prin filmele produse de Hollywood se caută cu orice preț să se introducă scene de sărut între bărbat cu bărbat și femeie cu femeie, povești de dragoste ciudate...

Observ tot mai mult cum prin filmele produse de Hollywood se caută cu orice preț să se introducă scene de sărut între bărbat cu bărbat și femeie cu femeie, povești de dragoste ciudate. Mințile lor au inventat o poveste paranormală, care va rula pe ecrane curând, în care un tânăr se trezește în corp de fată și se îndrăgostește de o altă fată, apoi acest băiat tot “schimbă” corpuri după corpuri, fie de fete fie de băieți, dar iubirea lui pentru fata respectivă rămăne.
Astfel se caută să ni se obișnuiască retina și creierul cu scene de iubire dintre persoane de același sex și cu scene de iubire pasageră. Azi cu unul mâine cu altul. Ești buimăcit și nu mai știi ce este aceea credincioșie. Pentru adolescenți acest film este bulversant dându-le valorile peste cap. Fiți vigilenți, dragilor. Nu vă obișnuiți cu așa ceva.
Sălile de cinema sunt mereu pline cu mii și mii de oameni, sunt practic laboratoare de spălare pe creier, de ștergere a conștiinței și a bunului simț. Sunt laboratoare de propagandă a mizeriei, a păcatului în cea mai cruntă formă. Nu vreau să fiu ipocrit și să zic că nu mă uit la un film din când în când, dar sunt foarte vigilent și aleg cu mare atenție ce las să-mi privească ochii.

Un alt film care rulează pe ecrane are aceeași tactică meschină (Jumanji). Mai multe personaje primesc diferite corpuri într-un joc în care o fată primește corp de bărbat și se îndrăgostește de un flăcău, bărbat fiind de acum. Sunt prezentate scene în care ni se spune că de fapt e o fată, dar noi vedem un bărbat îndrăgostit de alt bărbat. E o nebunie. Nu e de râs, ci de plâns. Aveți grijă ce lăsați să vă intre în inimi și cum lăsați garda jos față de păcat!
Vigilența naște sfințenie, delăsarea ne face victimile vicleniei Șarpelui, care ne-a furat Edenul și ne fură și binecuvântarea care a mai rămas pe acest pământ.
Dacă vă pierdeți conștiința ați pierdut totul. Deveniți doar niște marionete ale Diavolului cu care acesta își face voia.
“...să păstrezi credința și un cuget curat pe care unii le-au pierdut și au căzut din credință.”
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.