vineri, 19 ianuarie 2018

Tony Berbece 🔴 Tu ce ai face cu 100.000 de Biblii?

E o știre care circula rapid pe toate site-urile de știri creștine și necreștine. Un român își vinde vila impunătoare pe foarte multe Biblii. Unii ar întreba dacă se pun și Noi Testamentele acelea micuțe de la Ghedeon că dacă ar căuta în depozitul Bisericii cred că au strâns până acum vreo câteva zeci de mii, că doar unde să le dea?
Din păcate în foarte multe Biserici zac sute sau mii de Biblii și Noi Testamente neatinse. Că în mare parte noi facem evanghelizări din acelea la care chemăm o trupă mare să cânte și un predicator mai cunoscut, facem un afiș și aia e tot. Nu-i întrebăm de sănătate pe noii veniți și nici nu oferim Biblii la final că “nu avem bani pentru ele”.
Suntem străini în mare parte și de evanghelizarea de stradă, în care să ieși cu buzunarele pline de Noi Testamente sau cu punga de Biblii pentru a le da oamenilor și pentru a vorbi cu ei despre Dumnezeu!
Eu dacă aș avea 100.000 de mii de Biblii nu cred că le-aș da pe o casă, ci le-aș da prin București și cred că ar fi puține. De când ies pe stradă cu campania “un verset pentru bucureșteni”, am realizat că foarte puțini au Biblii. Sunt sute de mii de români care nu au atins o Biblie, dar care se bat cu pumnii în piept că sunt creștini.

Un tânăr mi-a scris ca ar vrea o Biblie, m-am bucurat enorm că mi-a cerut-o mie și nu altuia. Vei știi că îl iubești pe Domnul când a dărui o Biblie te încâtă mai tare decât a-ți cumpăra un iphone X. Trezirea începe de la împletirea aceasta tainică dintre Cuvântul Scripturii și rugăciunea!
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.