După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 19 ianuarie 2018

Tony Berbece 🔴 Tu ce ai face cu 100.000 de Biblii?

E o știre care circula rapid pe toate site-urile de știri creștine și necreștine. Un român își vinde vila impunătoare pe foarte multe Biblii. Unii ar întreba dacă se pun și Noi Testamentele acelea micuțe de la Ghedeon că dacă ar căuta în depozitul Bisericii cred că au strâns până acum vreo câteva zeci de mii, că doar unde să le dea?
Din păcate în foarte multe Biserici zac sute sau mii de Biblii și Noi Testamente neatinse. Că în mare parte noi facem evanghelizări din acelea la care chemăm o trupă mare să cânte și un predicator mai cunoscut, facem un afiș și aia e tot. Nu-i întrebăm de sănătate pe noii veniți și nici nu oferim Biblii la final că “nu avem bani pentru ele”.
Suntem străini în mare parte și de evanghelizarea de stradă, în care să ieși cu buzunarele pline de Noi Testamente sau cu punga de Biblii pentru a le da oamenilor și pentru a vorbi cu ei despre Dumnezeu!
Eu dacă aș avea 100.000 de mii de Biblii nu cred că le-aș da pe o casă, ci le-aș da prin București și cred că ar fi puține. De când ies pe stradă cu campania “un verset pentru bucureșteni”, am realizat că foarte puțini au Biblii. Sunt sute de mii de români care nu au atins o Biblie, dar care se bat cu pumnii în piept că sunt creștini.

Un tânăr mi-a scris ca ar vrea o Biblie, m-am bucurat enorm că mi-a cerut-o mie și nu altuia. Vei știi că îl iubești pe Domnul când a dărui o Biblie te încâtă mai tare decât a-ți cumpăra un iphone X. Trezirea începe de la împletirea aceasta tainică dintre Cuvântul Scripturii și rugăciunea!
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.