După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 19 ianuarie 2018

✔ Botez la Biserica RENOVATIO București

Propășirea unei biserici nu se măsoară în numărul de programe, ci în faptul că se înmulțește și crește cu ajutorul Duhului Sfânt.
Oamenii vin la biserică în măsura în care găsesc hrană, părtășie sfântă și putere din Dumnezeu. Când ai plăcere de biserica unde slujești, ai bucuria și dragostea de a aduce prieteni, colegi, rude.
Cine se rușinează de nivelul slab al slujitorilor din biserica pe care o frecventează, nu vor avea dorința să invite pe nimeni. Ce să vadă sau ce să audă?
Pretinsa sacralitate a unui locaș de cult devine o lozincă disperată dacă nu are acoperire în lucrarea Duhului Sfânt care aduce viață din Dumnezeu celor care formează biserica.
Formula ,,puțini dar buni'' nu s-a întâlnit niciodată cu ziua Cinzecimii când aproape 3000 de suflete s-au întors la Dumnezeu. Folosim cuvinte înalte deoarece roadele au statura firului de iarbă.

Prin rugăciune, post, dedicare, sacrificiu și încredere deplină în Dumnezeu, biserica poate propăși. În unitatea credincioșilor și dragostea sfinților coboară Duhul dătător de viață.
Dar cheia de boltă e harul. Nimic din ce suntem sau facem nu contează fără de harul lui Dumnezeu. Harul e susur și cutrermur, e șoaptă și strigăt, e Rana care vindecă și e Tot ce Dumnezeu mi-a dat în pofida a ceea ce eu i-am luat.
Prin harul lui Dumnezeu vom fi martorii unei sărbători cerești când duminică, 21 ianuarie, 2018, va fi un botez Nou Testamental la biserica Renovatio.
2 Corinteni 9:15 "Mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu pentru darul Lui nespus de mare! "

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.