După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 decembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii nostri frați și surori,

          Vă dorim un Crăciun Binecuvântat, plin de dragostea, pacea și bucuria Domnului și Mantuitorului nostru, Isus Hristos!


          Prin harul Domnului suntem bine, chiar dacă am mai avut și probleme de sănătate, în special Baruch, care trece dintr-o răceala în alta, dar Îi mulțumim Domnului că ne poartă pe brațele Sale și se îngrijeste de noi în orice nevoi!


          Luna trecută, Domnul ne-a dăruit binecuvântarea de a merge în Gorubathan pentru un seminar, împreună cu un frate care a venit în vizită din SUA. Am avut un timp binecuvântat și roditor, și ne rugăm ca Domnul să răsplătească efortul fratelui care a venit de așa departe, pentru că nu i-a fost deloc ușor, el fiind mai în vârstă, iar condițiile din sat nu sunt prea bune.         


          Fratele musafir s-a îmbolnăvit brusc chiar cu o zi înainte de seminar, dar Domnul a răspuns rugăciunilor și l-a ajutat să se simtă mai bine și să poată sluji. Au venit frați și surori din mai multe biserici și au fost cu toții binecuvantați de mărturia vieții lui.


          În același timp am avut bucuria de a ne întâlni cu surorile și frații veniți în vizită din țară, și am avut un timp binecuvântat împreună.


          Acum suntem în Bangalore, iar în timpul Sărbătorilor vom fi aici, în campus. Ar fi fost prea multe cheltuieli să mergem din nou în Gorubathan, mai ales că, vacanța ține doar două săptămâni. Deși ne e dor să fim în biserica de acolo, îi mulțumim Domnului pentru timpul binecuvântat ce îl avem aici, în Bangalore. Săptămâna trecută au plecat niște frați spre Gorubathan și am trimis prin ei, mici cadouri copilașilor din biserică, pentru că de data aceasta nu putem fi acolo să le dăruim noi. Vă mulțumim tuturor celor ce ajutați nevoilor noastre și lucrării pe care o facem, căci datorită dărniciei dumneavoastră pot să se bucure și copilașii din biserica din Gorubathan, de mici cadouri. Și aceasta cu atât mai mult cu cât, dacă nu era dărnicia dumneavoastră, copiii nu ar fi primit nimic.


          De acest Crăciun ne amintim de cel mai minunat dar ce Îl avem în Domnul Isus și ne rugăm ca mulți alții să Îl primească și să fie mântuiți.


          Vă îndemnăm să vă rugați pentru creștinii din India, care, de multe ori sunt persecutați în multe feluri, și chiar recent am aflat că mai mulți frați și surori au fost arestați în timp ce colindau, iar unii dintre ei sunt încă în închisoare. Rugați-vă pentru ei și pentru familiile lor care plătesc un preț scump pentru că au proclamat nașterea Domnului prin colinzi.


          Vă mulțumim că ne sprijiniți prin rugăciuni și dărnici pentru nevoile noastre materiale și ne rugăm ca Domnul să vă răsplătească din belșugul harului Său!
 

Vă dorim Sărbători Binecuvântate!
 

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja
și Baruch Rai


Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
 
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.