marți, 19 decembrie 2017

Samuel Caba 🔴 Să fim altfel!


Se apropie cu pași repezi sărbătoarea Nașterii Domnului Isus, cel mai frumos Cadou făcut de Dumnezeu omenirii.

Ma gândeam sa lansez o provocare in mediul virtual cu privire la ceea ce poți face pentru alții in aceasta vreme când suntem interesați practic numai de ceea ce putem face pentru ca noi sa ne simțim bine, lucru care de-altfel nu e rău dar e insuficient pentru a înțelege cu adevărat ceea ce sărbătorim in aceasta perioada: Dragostea, dragostea manifestata a lui Dumnezeu prin Cel mai frumos DAR făcut omenirii vreodată: Isus Cristos!

Deci va provoc sa lăsam dragostea lui Dumnezeu sa se manifeste prin noi in mod practic prin a oferi celor din jur un cadou și aici nu ma refer la cei pentru care te-ai pregătit deja sa faci cadouri ci oamenilor care ii cunosti mai mult sau mai puțin și totuși te întâlnești zi de zi sau săptămânal cu ei in drumul tău spre școala sau serviciu.

Aici nu ma refer la caritate, chiar dacă și asta poți face pe lângă ceea ce te-am provocat:), adică sa cumperi o haina, alimente pentru cei nevoiași, ci ma refer pur și simplu sa fi o binecuvântare pentru cei din jur!

Poate fi ceva simbolic sau dacă tu simți și poți și ceva mai consistent, dar gândește-te ce impact ar fi dacă fiecare dintre noi am face asta.

Poate spui ca nu ai bani și te înțeleg dar și in aceste condiții poți sa dăruiești cel puțin un zâmbet sau chiar o vorba dulce cuiva:), important e sa vrei...

#Fii altfel, #Sarbatoreste altfel!

Va doresc sărbători binecuvântate alături de cei dragi!
Isus s-a născut ca tu sa te bucuri de Dumnezeu in fiecare zi!
Fiți binecuvântați !

Pastor Samuel Caba

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.