După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 2 decembrie 2017

Nelu Aliman 🔴 DE CE ÎMI SCRIU TOT CE FAC ȘI ÎNTOCMESC RAPOARTE?

ACUZE NEJUSTIFICATE
„Cine mai face așa ceva?”, 
„Te lauzi!”,
„Asta-i mândrie!”

APĂRAREA
1. Este biblic să dai Raportul. Această deprindere își are baza biblică în Faptele Ap.14:27; 15:4, 12; 21:19. Au fost și discuții la rapoarte, vezi Faptele Ap. 21:20-25. A da raportul nu este o laudă - toată lauda este a Domnului - ci este o datorie față de sfinți. În cele din urmă vom da Raportul final în fața lui Dumnezeu. 
Dar mă întreb, cum aș putea ști că mi-am sfârșit o Lucrare dacă nu aș da raportul?!

2. Să știu că munca depusă este eficientă, folositoare Bisericii Domnului. Ori dacă la sfârșitul unui an nu sunt în stare să scriu o pagină cu cele făcute (laudă ar fi dacă aș scrie ce nu am făcut eu!) atunci nu știu de ce aș mai fi în slujba pe care o ocup!? Nu știu de ce ar mai trebui să-mi dea Biserica o coajă de pâine?
3. Pentru că nimeni nu-mi cere socoteală într-o Adunare Generală. Am găsit cu cale să scriu Rapoartele (le am pe fiecare an din cei lucrați pe Ogorul Evangheliei, pentru oricine este doritor! Pentru voi, le-am pus la vedere pe #rapoartelelucrarii25
4. Sunt un constructor spiritual, eu zidesc zilnic Împărăția! Trebuie să știu până unde am ajuns în fiecare moment al Lucrării !
5. Nu risipesc timpul. Alții pierd zilele pe te miri ce activități. Dar dacă ar avea o Țintă anuală pusă de Domnul după luni de meditații și rugăciune, Biserica ar avea altă stare. Ar fi caldă, activă, bucuroasă, entuziastă.
6. Nu mă plictisesc. Sigur că există alunecări, dezamăgiri dar ne spălăm pe față (ne pocăim) și mergem înainte spre Țintă!
7. Nu stau să mă motiveze alții. Mai mult, am avut ispite de demotivare din partea unora!

8. Nu am liber în program! Pe mine mă veți găsi făcând ceva! Și dacă nu am o activitate fizică, am una celebrală intensă!
9. Sunt un slujitor al Domnului pentru Biserica Sa! Nu un șef, nu un stăpân, ci un Rob! Ca rob, am un Stăpân, pe Domnul! Ca rob, am o Lucrare, a Domnului! Și robul trebuie să-și facă raportul zilnic, săptămânal, lunar, anual !
AVANTAJE
1. Voi știi ca Apostolul Pavel, că „mi-am isprăvit Lucrarea” cândva!
2. Având activitate, nu am necazurile oamenilor fără activitate, ci numai pe ale celor total implicați!
3. Nu am emoții și temeri într-o Adunare Generală. Lucrez până la jertfa de sine și frățietatea simte, vede și reacționează în consecință. De 25 de ani stau la votul lor și îl primesc în unanimitate!
4. Nu am avut niciodată vreo acuzație că nu am făcut ceva ce trebuia făcut în Lucrare
5. Am avut numai aprecieri
6. Și am fost mereu urât de cei leneși. Dar nu ei contează!

Disciplina personală aduce disciplină în Poporul Domnului!
Toată Slava este a Domnului!
Cu prețuire, Nelu Aliman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.