După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 25 decembrie 2017

Florin și Mina Ianovici 🔴 Urare

Vă aduc o veste bună care va fi o mare bucurie:
Nașterea Domnului Isus e sărbătoarea când cei smeriți sunt înălțați, e sărbătoarea când cei flămânzi sunt săturați, e sărbătoarea coborârii slavei cerești peste cei simpli, e sărbătoarea care tulbură pe cei puternici și mândri, dar umple de bucurie și nădejde pe cei umili. Dacă nu crezi, întreab-o pe Maria întreabă-i pe păstorii de la Betleem.
Nașterea Domnului Isus Hristos aduce pe cei de departe, aproape și risipește gândurile celor plini de ei înșiși. Dacă nu crezi, întreabă magii.
Nașterea Domnului Isus Hristos arată sărăcia celor bogați, neștiința celor care se pretind învățați, dar aduce mângăiere celor care, departe de ochiii lumii, așteaptă în tăcere măntuirea Sa. Dacă nu crezi întreabă pe Simeon și Ana.

Nașterea Domnului Isus e sărbătoarea tuturor celor care au făcut din Emanuel, Domnul vieții lor, e sărbătoarea celor care au cunosc că Cel născut între miei e Mielul lui Dumnezeu care a ridicat păcatul lumii.
Îți doresc ca slava lui Dumnezeu să se coboare peste viața și casa ta.
Florin și Mina Ianovici
Vă mulțumi tuturor pentru pentru urările pline de dragoste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.