După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 decembrie 2017

Curtea Constituțională din Austria a decis să legalizeze mariajele persoanelor de orientare sexuală netradițională

Curtea Constituțională a Austriei a legalizat căsătoriile persoanelor de același sex, anulând prevederile juridice care stabileau că familia poate fi formată doar de un bărbat și o femeie.

Decizia a fost motivată prin necesitatea de a elimina discriminarea și va intra în vigoare începând cu 31 decembrie 2018.

La mijlocul lunii octombrie, Curtea Constituțională a examinat normele existente în republică cu privire la căsătoriile cuplurilor heterosexuale și înregistrarea parteneriatelor civile, considerându-le discriminatorii.

Potrivit documentului, în prezent cuplurile homosexuale beneficiază de aceleași drepturi ca și cuplurile tradiționale, inclusiv în ceea ce privește drepturile părintești, însă unele institute juridice iau în considerare diferența între aceste forme de conviețuire. Curtea Constituțională a considerat că "o astfel de discriminare pe criteriu de orientare sexuală este inacceptabilă".

Motivul examinării a devenit plângerea depusă de o pereche de lesbiene care au încheiat un parteneriat civil, însă au cerut să li se ofere dreptul la căsătorie. Această solicitare a fost respinsă de consiliul orășenesc din Viena, iar apoi de judecătoria administrativă din Viena, care s-a referit la normele juridice existente.

Instituția "parteneriatelor civile" a fost introdusă în Austria începând cu 1 ianuarie 2010, permițând perechilor homosexuale să-și oficializeze relația.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.