După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 28 decembrie 2017

Agenţia Kairos: Susţine lucrarea de construcţie a​ ​bazei​ ​misionare​ ​din Peru!

● Detalii: ​Acest proiect de construcție s-a născut din nevoia de a face ceva pentru oamenii din tribul Ashaninka şi pentru localnicii din zona Atalaya.
Segadores, agenția misionară peruană cu care lucrează familia Acatrinei, doreşte să mobilizeze cât mai mulţi oameni pentru a se implica în satele din jurul Atalayei.
Astfel a început în august 2017 construcţia primelor două case (duplex) din viitoarea Bază de Misiune, case care vor găzdui lucrătorii participanţi la instruirea transculturală care li se va oferi pe o perioadă de 3 luni de zile, parte teoretică şi practică.
În funcţie de resursele financiare disponibile, se va continua cu dezvoltarea ideii de Bază de Misiune, construind alte case şi spaţii care să vină în ajutorul obiectivelor avute. S-a găsit deja o familie de
lucrători nativi care va locui în această bază și care se va ocupa de partea de întreţinere.

Termen limită nu există, totul va depinde de resursele financiare de care vor dispune frații.

● Nevoi:​ momentan este nevoie de 800 $ pentru a plăti un om care să păzească şantierul timp de două luni, non-stop. Există o lege în Peru care spune că dacă cineva pătrunde într-o locuinţă nesupravegheată şi face o îmbunătăţire, acel om poate deveni proprietarul locuinţei. Din acest motiv, este nevoie de pază.
● Responsabil:​ Familia Acatrinei: Liviu şi Amalia
● Cont​ ​bancar:​ ​ Familia Acatrinei - Construcţie bază misionară, Familia Acatrinei, Peru

RON: RO78BRDE240SV68334902400
USD: RO46BRDE240SV75299172400
EUR: RO22BRDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr. 55, Iaşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.