După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 11 octombrie 2017

O mamă s-a înfuriat după ce fiica sa a primit un test de identitate sexuală la școală: „De ce se învață asta la școală? Ce legătură are asta cu viața? Vorbim de un copil care se uită încă la desene animate”

Testul cerea copiilor să identifice diferite orientări și identități sexuale, inclusiv „homosexual", „lesbiană" și „transgender".

O mamă s-a înfuriat după ce fiica ei de 12 ani a primit un test de identitate sexuală la școală. Testul a fost dat elevilor de clasa a șasea la liceul liceal din districtul școlar al districtului DeKalb din Georgia, scrie Daily Mail, potrivit ActiveNews.ro.

Octavia Parks, a cărei fiică a primit testul ca temă, a pus la îndoială motivul pentru care profesorii au pus aceste întrebări în clasă, susținând că nu erau adecvate.

„De ce se învață asta la școală? Ce legătură are asta cu viața?”, le-a spus aceasta celor de la Fox 5 Atlanta.

„Vorbim despre un elev din clasa a șasea, care încă mai urmărește desene animate”, a mai spus mama acesteia.

„Nu sunt gata să explic ceea ce aceste cuvinte sunt sau ce înseamnă ele”, a mai spus aceasta.

În cele din urmă, mama a fost asigurată de către director că materialul nu va mai fi predat fiicei sale.

Ca urmare a faptului că a fost discutată în clasă, ea a semnat un formular de consimțământ pentru a-și scoate copilul din clasa de sănătate a școlii. De asemenea, Parks a amenințat că va supune această problemă în consiliul de învățământ.

Nu este primul părinte la școală care să se plângă de test. Anterior, Eva McClain a avut aceeași problemă și le-a spus celor de la Fox: „Dacă un copil vrea să știe despre sex sau să știe despre preferințele sexuale, ar trebui să vină să discute cu părinții aceste lucruri, nu să le discute la școală".

Poziția autorităților școlare este încă neclară. Nu se știe dacă au aprobat testul, iar un purtător de cuvânt a recunoscut plângerea și a spus: „Am fost înștiințați de acest presupus eveniment și ne străduim să-i verificăm autenticitatea. Vom investiga acest eveniment și vom lua măsuri, după caz, odată ce ancheta va fi finalizată".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.