duminică, 24 septembrie 2017

Viorel Iuga 🔴 Un nou apel către senatorii României!

Domnilor senatori,

Cu ajutorul Părintelui ceresc veţi începe o nouă săptămână de lucru. Ştiind că sunteţi aglomeraţi cu o mulţime de subiecte importante, ne rugăm bunului Dumnezeu să vă dea sănătate, putere de muncă şi înţelepciune să le rezolvaţi operativ şi spre binele poporului pe care îl reprezentaţi. 

Noi, cei de jos, avem însă şi o nedumerire: Puteți sa ne spuneți ce mai trebuie să facem, cum vă putem ajuta să puneți mai repede dorința a peste 3 milioane de cetăţeni romani pe ordinea de zi? Este ceva ce ţine de noi sau doar de domniile voastre? Nu ştiu dacă este cazul să vă amintim că am semnat iniţiativa, că deşi sabotaţi din toate părţile am parcurs paşii legali necesari, că am dat explicaţiile necesare mereu şi frumos şi că am avut răbdare să vă dumiriți cine şi în ce ordine trebuie să voteze normalitatea acest proces. 

Recent, domniile voastre au primit în mod personal foarte multe scrisori de la electori... Mai trebuie să facem ceva sau doar să aşteptăm? Aşa cum aţi observat, putem aştepta, dar nu la infinit. 

Dacă mai trebuie totuşi să aşteptăm, vom aştepta, dar nu pasiv. Vom continua să ne rugăm, să îi iubim pe cei ce ne batjocoresc şi ne vorbesc de rău, să oferim argumentele morale, sociale, financiare, creştineşti etc. pentru demersul nostru. 

În cazul în care vom constata că şi domniile voastre aşteptaţi, sperăm să nu ajungem la concluzia că aşteptaţi să ne treacă... Vă asigurăm că nu ne va trece. Familia, aşa cum am afirmat de atâtea ori, nu este un moft al nostru. Familia este o valoare la care nu renunţăm indiferent cui îi convine sau nu. 

Rugămintea noastră deci este să vă gândiţi, dacă se poate, cu mai multă seriozitate la demersul cetăţenilor români şi chiar dacă trebuie să faceţi un efort să îi găsiţi un loc pe ordinea de zi şi să daţi curs cererii noastre. Poporul român va vedea efortul făcut şi vă va mulţumi. 

În cazul în care, oricât de mult aţi dori nu puteţi împlini dorinţa noastră, vă rugăm frumos, daţi-ne măcar o explicaţie. Amânarea acestui proces atât de important şi dorit arzător de aşa de mulţi cetăţeni români cu drept de vot trebuie să aibă o explicaţie, măcar o explicaţie pe măsură.

Ps. Dacă domniile voastre vor alege tăcerea, noi, cetăţenii României, NU!

Viorel Iuga


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.