miercuri, 6 septembrie 2017

Viorel Iuga — Familia, biserica şi naţiunea au nevoie de implicarea ta şi de votul tău! Nu dezamăgi!


M-am rugat, am muncit, am căutat să influenţez şi astăzi mă bucur. Nu este bucuria finală, dar prin votul din Camera Deputaţilor s-a făcut încă un pas spre normalitate.

Mulţumesc lui Dumnezeu şi vă mulţumesc foarte frumos vouă, tuturor celor care v-aţi implicat. Sper să se finalizeze cât mai curând şi mai onest toate detaliile pentru referendum. 

Dacă Dumnezeu mă va ţine în viaţă, voi merge la referendum şi voi vota pentru definirea familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. Până atunci, dincolo de rugăciuni, voi face tot ce depinde de mine să influenţez pe cât mai mulţi oameni. Vreau ca majoritatea covârşitoare a românilor să participe la referendum şi să voteze pentru normalitate. M-am implicat şi mă voi implica de dragul celor dragi, din iubire pentru toţi semenii şi din profund respect pentru Creator. 

Te invit cu respect, dar şi cu insistenţă să faci la fel! Demonstrează-ţi dragostea pentru familie şi ţară rugându-te pentru Preşedinte, senatori, membrii CCR şi încercând să influenţezi în perioada următoare cel puţin 100 de persoane!
Familia, biserica şi naţiunea au nevoie de implicarea ta şi de votul tău! Nu dezamăgi!

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.