După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 8 septembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India

Pace,

          Cât de mult ar trebui să îi mulțumim lui Dumnezeu pentru purtarea Lui de grijă și pentru răspunsuri la rugăciunile pe care le înălțăm la tronul Său de har!
          Astăzi vom mulțumi lui Dumnezeu.

          Primul motiv de mulțumire este cu privire la un botez care a avut loc sâmbăta trecută. Pronab Mondol este prietenul lui Mounmoun Roy. Ea a fost botezată anul acesta și acum i-a venit și lui rândul. Ei plănuiesc să se căsătorească, după ce vor strânge suficienți bani. Pentru aceasta,  Pranab plănuieste să lucreze în străinătate. Cum lucrurile acestea se vor întâmpla în curândrugați-vă pentru ocrotirea lui Dumnezeu în călătoria lui și ca Dumnezeu să se îngrijească de viața lui spirituală, acolo unde se va găsi. Pronab și Mounmoun sunt roada lucrării lui Pranish și Rozy în Haldibari.

          Al doilea motiv de mulțumire este reunirea familiei lui Pranish și Rozy. Ei sunt din nou împreună în Haldibari. Rugați-vă pentru vindecarea completă a relației lor de familie. Rugați-vă și pentru vindecarea de răceală și febră a fetiței lor.

          Al treilea motiv de mulțumire este cu privire la obținerea unui card, numit Aadhar, pentru copii noștri. Cardul Aadhar este o formă de identitate electronică, prin care guvernul și alte instituții, au access la multe din informațiile personale ale celor înscriși, cum ar fi: amprente digitale și oculare, numărul de cont din bancă, cardul de taxe și altele. Acest card este cerut și în școli. De aceea, a trebuit să încercăm să facem ceva. Dumnezeu ne-a deschis o ușă neașteptată la biroul de Aadhar și am reușit să facem acest card și la unii dintre copii noștri care nu aveau certificat de naștere: Moses, Rina, Daniel, și Bamuni. Rugați-vă ca să putem face cardul Aadhar și pentru ceilalți copii (inclusiv cei din Gurubathan) pentru că odată, șeful biroului local de card Aadhar ne-a cerut o semnătură specială la care momentan, avem încă acces.

          Al patrulea motiv de mulțumire se referă la persoanele mai noi și mai vechi, care au început să vină la adunare. Una dintre ele  este mama lui Montu (un băiat cam de 10 ani, ce este paralizat). Rugați-vă pentru vindecarea lui Montu și pentru mântuirea familiei lui. 

          Rugați-vă și pentru Sagarika și fata ei, Sompa, ca ele să pecetluiască credința lor în apa botezului.
         
Mulțumim pentru rugăciunile dumneavoastră!

Slăvit să fie Domnul Isus!

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.