După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 9 septembrie 2017

Samy Tuțac — Atenție la manipularea neo-marxistă!

Citesc pe pagina lui Cristian Soimaru despre cât îi duce pe unii capul: "Directiva ultimelor zile: Dacă susții ideea demersului potrivit căruia căsnicia ar trebui definită ca uniune între un bărbat și o femeie, atunci ești manipulat de ruși (Putin) și controlat de Dragnea și Tăriceanu...Doar atât puteți?!"

Din păcate aceștia sunt cei care "doresc" modernizarea României. Pentru cei care nu înțeleg că nu scăpăm de o nebunie (corupția) îmbrățişând altă nebunie (sexo-marxismul), ci păstrându-ne luciditatea...recomand postarea lui Adrian Papahagi:

"PSD a votat pentru aderarea României la UE și NATO, deși e un partid rusofil care detestă statul de drept. Va vota și pentru Referendumul solicitat de Coaliția pentru familie, în ciuda valorilor sale stângiste, care îl determină să susțină agenda LGBT în Parlamentul European.

Nu noi ne întâlnim cu agenda stângistă a PSD, ci PSD se pliază pe agenda națională când riscă să piardă prea multe voturi altminteri.

Pentru noi, valorile europene nu sunt marmelada stângistă de după mai 1968, ci principiile creștin-democrate ale lui Adenauer, De Gasperi, Robert Schuman sau Grigore Gafencu din 1948, pe care s-a clădit Uniunea Europeană. Nu primim deci lecții de europenism de la amicii lui Cohn-Bendit și fanii lui Che Guevara."

NU vă lăsați manipulați! NU fiți botaniști! NU se poate scăpa de cancer (corupție) îmbolnăvindu-te de SIDA (sexo-marxism)!

Fiți înțelepți ca șerpii și fără răutate ca porumbeii!

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.