După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 7 septembrie 2017

Misiune în LAOS - VIETNAM 🔴 AUGUST 2017


Dragii noștri,

     Preamărit fie Regele Regilor și Împăratul Împăraților, Maiestatea Sa, Cel Veșnic Viu, Domnul Isus Hristos!!! Prin El suntem purtați zilnic din glorie în glorie și din victorie în victorie. Am dedicat luna august lucrărilor din Vietnam și Laos. În Vietnam, cum deja știți lucrăm pe câmpul Evangheliei de mai bine de un an de zile, slujind bisericile prin studii biblice, conferințe pastorale, evanghelizare, consiliere, etc... În ultima călătorie misionară am început prin organizarea unei conferințe de pregătire biblică cu păstori din diferite zone ale țării. Vietnam este o țară comunistă, dar casătoriile între persoane de același sex sunt legalizate de ceva ani în urmă. Astfel păstorii ne-au cerut să le oferim învățătura necesară pentru a ști cum să abordeze persoanele care se confruntă cu aceste devieri și tulburări legate de propria identitate sexuală. La consiliere am avut două cazuri de acest gen, primul cu o persoană care s-a născut hermafrodită (sex masculin și feminin simultan) și al doilea cu o lesbiană. Soluția în ambele situații a fost pocăința și predarea totală a vieții Domnului Isus. În cazul persoanei hermafrodite exista o mare confuzie în mintea ei despre ce este și ce vrea să fie, bărbat sau femeie. Acum știe clar că este femeie și vrea să se căsătorească cu un bărbat. A doua soră a fost și ea eliberată de duhul și păcatul sodomiei și vindecată de traumele sufletești cauzate de aceste păcate.


     Am plecat după aceea spre partea de nord a Vietnamului unde am vizitat o leprozerie și am ajutat și ne-am rugat pentru leproșii de acolo. Ajunși la granița cu Laos am mai vizitat două biserici care aveau nevoie de sprijinul nostru. Ambele fac parte din cele 30 de biserici din tribul Bru, un trib de peste 60.000 oameni, aflat jumătate în Vietnam și jumătate în Laos. Biblia este deja tradusă în limba lor, dar au doar câteva Biblii în fiecare biserică și ne-au cerut ca pe viitor să îi ajutăm să își cumpere Biblii, cărți de cântări și alte materiale evanghelistice. Una dintre biserici își ține serviciile divine într-o căsuță mică de lemn în care cu greu încap 25 de suflete și deoarece ei sunt peste 50 de credincioși trebuie să se strângă jumate din ei dimineața și jumate seara, neputând avea părtășie toți laolaltă. Pentru a construi o biserică frații au nevoie de 4000€, sumă pe care foarte greu o pot strânge ei. Planificăm să ajungem din nou acolo în luna noiembrie a acestui an.



     În Laos am inițiat slujirea noastră vizitând o biserică la 4 ore de mers prin munți pe niște drumuri din care nu credeam că mai ieșim cu viață, dar Domnul a dat izbândă. Din cauza restricțiilor comuniste nu am putut sta mai mult de 20 min. în mijlocul fraților. Ne-am rugat pentru ei și le-am dus ajutorul nostru financiar pentru ca lucrarea din acel sat să propășească. Cei 300 de credincioși ce au părtășie în fiecare duminică, ne-au spus că au nevoie de 300 de scaune, deoarece stau pe niște scânduri pe pământ. Pentru oricine care are pe inimă să ajute la cumpărarea scaunelor menționăm că prețul unui scaun este de 8€/buc. În fotografia de mai jos se pot observa condițiile din această biserică.
Prin harul Domnului am putut ține aproape două zile de conferință cu păstorii veniți din mai multe provincii ale țării. Nu a fost ușor deoarece securitatea a fost pe urmele noastre și în cele din urma a trebuit să fugim de ei pentru a nu avea probleme la nivel diplomatic. Deși creștinismul este legal în Laos, autoritățile abuzează în aplicarea legii pentru a opri răspândirea Evangheliei. Creștinismul este văzut ca o ideologie occidentală (americană) menită să înlăture sistemul comunist, de aceea trebuie ținut sub control. Am vizitat și am oferit ajutor material și spiritual bisericilor în nevoie. Am avut ocazia să facem și un reportaj cu mărturiile impactante ale unor frați lucrători persecutați și închiși de mai multe ori pentru Evanghelie. Mai jos puteți viziona materialul (doar în engleză).

   Vă mulțumim tuturor celor care ați făcut posibil ca lucrările de evanghelizare,  ucenicizare și ajutorare să ajungă la sufletele celor din aceste îndepărtate țări, Laos și Vietnam. Continuăm să ne rugăm pentru ei și vă încurajăm să îi susțineți așa cum Domnul vă pune pe inimă.

Cine dă săracului nu duce lipsă, dar cine închide ochii este încărcat cu blesteme.” (Prov. 28:27)

Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBODGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont EURO BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO47RNCB0268083256340005
COD SWIFT: RNCBROBU

Cont LEI BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO58RNCB0268083256340001

www.churchplantingasia.com
Adresa e-mail: churchplantingasia@gmail.com
Facebook ID: Eduard Claudiu Moisa

Cu prețuire,
Claudiu & Cristina,
Samy + Debby

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.