marți, 5 septembrie 2017

Daniel Gheorghe — Cea mai mare prioritate a României de acum este Referendumul pentru Familie. Un referendum care apară valorile care stau la temelia lumii creștine și a lumii libere și care are un mare impact sub aspect social, cultural și moral asupra nu doar a României, ci chiar a întregului spațiu european atât de agasat de ideologiile post-moderne care contestă ordinea naturală și libertatea personală!

Când suntem înjurați de toate cele sfinte și de neam, se numește "democrație", dar când peste 3.000.000 de români, în baza Constituției și a legilor țării, depun o propunere de inițiativă cetățeneasca de revizuire a legii fundamentale ni se spune că avem de-a face cu "evul mediu retrograd", "ultraconservatorism" ori "fanatism religios". 

Tot ceea ce văd în mediul public mă convinge mult mai mult de faptul că, de departe, cea mai mare prioritate a României de acum este Referendumul pentru Familie. Un referendum care apară valorile care stau la temelia lumii creștine și a lumii libere și care are un mare impact sub aspect social, cultural și moral asupra nu doar a României, ci chiar a întregului spațiu european atât de agasat de ideologiile post-moderne care contestă ordinea naturală și libertatea personală!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.