sâmbătă, 23 septembrie 2017

ACCENTE: Margaret Court, legendara tenismenă australiană, este dată afară din club pentru poziția anti-căsătoria gay

Margaret Court, una din cele mai mari tenismene din toate timpurile, ce a câștigat de-a lungul carierei sale nu mai puțin de 64 titluri de Gran Slam, a fost dată afară de clubul de tenis local, pentru punctele ei de vedere, ce vizau într-o formă categorică, susținerea familiei tradiționale. Sportiva, ce a obținut un palmares de invidiat în tenisul mondial, în deceniile 6 și 7 ale secolului trecut, a devenit pastor penticostal, după ce s-a retras din viața sportivă.
„Cred că este trist ca în ziua de azi să nu dispui de libertate de expresie pentru a te apăra realmente”, a declarat Court, după ce a fost dată afară de Cottesloe Tennis Club, așa cum a informat The West Australian, vinerea trecută. „Este o zi tristă pentru națiunea noastră, când este vorba de astfel de lucruri”
Președintele clubului, Ian Hutton, a admis faptul că opiniile lui Court față de căsătoriile homosexuale, au fost luate în considerare în timpul dezbaterilor privind continuarea ei în club, chiar dacă pentru alți membri, problema ei a fost disponibilitatea de a participa la evenimentele clubului.
Directorul general de la Tennis West, Michael Roberts, a fost de acord cu decizia clubului.
Continuarea pe www.benidradici.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.