După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 7 august 2017

Teodor Baconschi, despre cum este incriminată normalitatea: „Tot ce educă reprimă. Tot ce-i cultură e discriminare, persecuție mascată. Tot ce-i moștenit e dubios și contestabil”

Ideologia „Revoluţiei (sau Eliberării) Sexuale” a fost creată de filosofii neomarxişti importaţi de SUA din Germania după 1940 şi adoptată de intelectualitatea occidentală în anii 1960. Aceasta spune în principal că norma heterosexualităţi ca fundament permanent al societății ar fi un construct social şi că familia naturală constrânge energiile sexuale şi împiedică deplina libertate şi dezvoltare personală.
Neomarxiştii au numit familia bărbat-femeie „patriarhală” și au prezentat-o ca fiind o ierarhie strictă subordonată bărbatului/tatălui, ignorând complexitatea relației bărbat- femeie și părinți-copii. Ca urmare, au decretat familia naturală ca fiind opresivă şi inhibând energiile naturale ale persoanei. Ei au îndemnat la spargerea acestei norme şi căutarea altor identităţi decât cele bazate pe educaţia tradiţională şi sexualitatea naturală.
Aceasta a condus la o atitudine hedonistă, la divorţul dintre relaţiile sexuale şi naşterea de copii (respectiv, întemeierea unei familii), precum şi la divorţul dintre sexul biologic şi preferinţele sexuale. Acum ideologia neomarxistă intră într-o nouă etapă: divorţul dintre sexul biologic şi însăşi identitatea sexuală a persoanei.
Astfel, o teorie care câştigă tot mai mult teren în Occident spune că însuşi genul persoanei nu este înnăscut şi legat de sexul biologic, ci un construct social. Mai mult chiar, teoria este împinsă la absurd prin teoretizarea mai multor zeci de genuri imaginare, fără nicio legătură cu sexul persoanei, ba chiar fără legătură măcar cu masculinitatea sau feminitatea. Se spune că epoca sexualităţii binare (în care există masculin și feminin) trebuie aruncată la groapa istoriei și de acum înainte o persoană își poate alege ce identitate de gen vrea sau, dacă nu este mulțumită cu cele create de alții, își poate crea una nouă. Mai mult chiar, această identitate de gen se poate schimba de la o zi la alta în funcţie de sentimentele şi dispoziţia personală.
La ora actuală, când cineva îşi face profil de utilizator pe Facebook, reţeaua de socializare virtuală îi permite să aleagă din 50 de variante de identitate de gen. Alte platforme şi teorii pretind că aceste identităţi ar putea fi peste 100.
Aceasta l-a determinat de curând pe Teodor Baconschi, fost ministru de externe, să publice pe pagina sa de Facebook o scurtă meditaţie referitoare la subiect, pe care o redăm ca atare:
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.