După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 27 august 2017

Sorin Cigher — Dumnezeu vorbește, îi pasă cuiva?

Privim cu înfrigurare la tot ce se întâmplă în lume? Țările vecine sunt în lacrimi, în doliu, sunt prizoniere teroarei... Ne-am obișnuit cu știrile înspăimântătoare. Eventual ne întrebăm în grabă: sunt și conaționalii noștri printre ei, sunt cunoștințele noastre prinse în atentat? Dacă nu, atunci răsuflăm mai ușurați și dăm pagina mai departe... Poate am ajuns să considerăm că ce se petrece în jurul nostru este ceva normal.

Ce se întâmplă, totuși? Istoria se repetă sub ochii noștri. Nimic nu este la voia întâmplării! Atentate, cutremure, lacrimi, doliu, solidaritate, groază... nu e zi în care să nu auzim de ele. Ridicăm din umeri. Ce mai urmează? Este logic, urmează accentuarea răului fiindcă omul se încăpățânează să nu asculte de glasul Creatorului său.

Oare pentru aceasta am fost creați? Nu, sigur, nu! Omul nu a fost creat pentru a distruge și a se distruge! A fost creat pentru binecuvântare, dar alegerea lui a atras aceste consecințe ale răului, ale corupției morale... Chiar nu vedem că pe măsură ce omul alege păcatul, proporțional cu afundarea în imoralitate sunt și catastrofele? Chiar suntem așa de naivi să credem că Dumnezeu nu vede și trece cu vederea deciziile noastre? Nu, Dumnezeu vorbește, dar ia cineva seama? Îi pasă cuiva că aceste consecințe însângerate sunt cauzate de noi? Este glasul lui Dumnezeu, ne pasă?

Dumnezeu este bun,  iar planul Lui a fost altul. El este plin de dragoste față de om, însă tot ce se petrece în jur este dovada surzeniei omului la avertismentele Sale, a întoarcerii spatelului lui Dumnezeu și îmbrățișării pacatului cu atâta înverșunare... Ca pe vremea lui Ieremia...

Din păcate, dacă nu vom realiza că noi suntem vinovați de tot ce se petrece între noi, dacă vom continua cu ignorața sau cu lupta împotriva grupărilor conservatoare care își mențin principiile, dacă vom continua să etichetăm și să marginalizăm tot ce este moral și de bun simț, vom asista din ce în ce mai des la astfel de situații, conform avertismentelor Scripturii!

Așadar, Dumnezeu vorbește „când într-un fel, când într-altul”, putem să-L înțelegem, să luăm seama și să ne schimbăm comportamentul?
 
24 august 2017
Pastor, Sorin Cigher – Sibiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.