După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 august 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Leţu, Mongolia

„Isus a zis: Oricine pune mâna pe plug și se uită înapoi nu este vrednic pentru Împărăția lui Dumnezeu”. Luca 9:62
         
          După câteva săptămâni pline, iată-ne intrați pe drumul cu „sens unic”.
          Am pregătit tot ce a trebuit pentru ca școala copiilor să continue și în Mongolia (am cumpărat toate manualele și caietele speciale pentru homeschool), am trecut cu bine prin interviul cu bordul de misiune al Agenției Kairos, am luat viza de 30 de zile pentru Mongolia (de aici nu se poate da mai mult decât viza turistică) și am depus actele pentru viza de tranzit prin Rusia (sperăm să nu fie probleme). Domnul a fost și este credincios, purtându-ne de grijă și dându-ne tot ce avem nevoie pentru această călătorie fără bilet de întoarcere. Încă mai așteptăm răspunsuri de la cei care ne-au comunicat că vor să facă posibilă șederea noastră acolo, susținându-ne financiar.
          Totuși mai avem un „hop” de trecut: Alina a fost programată pe 27 iulie la noi analize (câteva au fost deja făcute pe 19) și internare la un spital din București, pentru a scăpa de pietricica (de aprox. 1cm) care se tot mărește, de la rinichiul drept. Sperând că totul va fi bine, pe 7 august vom porni spre Mongolia cu cei doi copii mai mici. Filip a terminat liceul și s-a înscris la facultate. Domnul să-i dea înțelepciune în tot ce are de făcut!
          După ce vom ajunge la destinație va trebui să aplicăm pentru viza de lucru (care ne va ajuta să stăm pe termen lung). Dar pentru asta e nevoie ca Alina să găsească un loc de muncă, să predea engleza, fapt pentru care are nevoie să obțină Diploma TESOL ( Teaching English To Speakers of Other Languages) și va trebui să termine cursurile până la sfârșitul lui august. Ne rugăm ca Domnul să ne dea har în continuare și să obținem viza, pentru că altfel vom fi nevoiți să ne întoarcem în țară în octombrie (viza turistică se poate prelungi cu maxim 30 de zile), ceea ce ar putea fi cam greu, pentru că în Siberia ninge mai devreme. Dar sperăm că nu va fi cazul.
          Vă rugăm să rămâneți alături de noi, mijlocind pentru sănătatea Alinei (piatra să fie înlăturată fără complicații), ca Domnul să ne călăuzească, să ne ocrotească în călătorie, să ne completeze suportul, să ne dea viza de care avem nevoie și să-i poarte de grijă lui Filip la facultate (să prindă un loc la „fără taxă” și să găsească  un loc de muncă potrivit) și mai ales: să-i transforme viața.
         

Mulțumim că ne sunteți alături în dorința noastră de a sluji Domnului acolo unde ne-a chemat!

 
Cu drag,
 
Lețu Emil, Alina
 și copiii


Familia Lețu - Dragomir 
Este membră în biserica CDE „Betania” - Focșani. Această familie a mai participat la misiuni pe termen scurt în Mongolia, în anii 2013, 2014, 2015, 2016 și 2017, diferiți membri din ea mergând pe rând sau împreună și implicându-se în diferite moduri în lucrarea de acolo. În august, 2017, urmează să plece pe termen lung în Mongolia.

Pentru a-i susține în lucrare, din punct de vedere material, sunt deschise următoarele conturi:

La ING BANK:
în lei: RO65INGB0000999902844654
în euro: RO67INGB0000999903749725 
în usd: RO29INGB0000999903749730
pe numele Lețu-Dragomir Robert-Emil

La Raiffeisen Bank, în lei sau orice valută:
RO46RZBR0000060016779498
pe numele Lețu-Dragomir Robert-Emil

sau

La BCR:
în lei:
RO56RNCB0318047545100001
pe numele Lețu-Dragomir Alina-Monica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.