duminică, 6 august 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Hrihorciuc, Mongolia

Dragii noștri,
 

          Vă salutăm de aici, din Ulanbator, Mongolia! Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru harul de care ne-a făcut parte până în prezent în toate pregătirile și pentru călătoria bună, chiar dacă a durat mai mult de 11 ore.

          Am găsit bine familia Șoldan și ne-am bucurat să-l cunoaștem pe Chinzo, băiețelul mongolez adoptat de Sami și Any, care a împlinit de curând 3 ani. Chinzo este un băiețel foarte vesel, vorbește românește, pe lângă engleză și mongolă, și s-a împrietenit foarte repede cu copiii noștri.

          În această săptămână, Sami are cursuri de engleză pentru copii, de luni până vineri, de la 9.00 la 16.00. Începem să ne familiarizăm cu programul zilnic și încercăm să fim de folos în domeniile în care putem da o mână de ajutor. Copiii mongoli care participă la cursuri sunt foarte deschiși și activi. În program este și oră de ping-pong și un timp pentru lecții biblice.

          Ieri, după programul școlii de vară, am mers împreună cu Sami la Ulzit, unde lucrează o echipă de tineri mongoli de la un orfelinat creștin, la gardul care împrejmuiește clădirea pentru tabere. Ne-am bucurat să vedem cu ochii noștri ce s-a lucrat până acum la această clădire de către echipele de români care au venit aici pe termen scurt. 


          Rugați-vă ca Domnul să ne binecuvinteze și în continuare. Vom fi în Mongolia pentru trei săptămâni și ne dorim să fim de ajutor familiei Șoldan.
          Rugați-vă să putem fi o binecuvântare pentru oamenii pe care îi vom întâlni aici. 

 
          Ne bucurăm să vă știm alături! Domnul să vă binecuvinteze! 

Familia Hrihorciuc, Valentin,
Mlădița și copiii
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.