joi, 10 august 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India

Pace,

          Suntem o barcă în furtunile vieții dar Dumnezeu este la cârmă. Noi am ales să îi încredințăm cârma, căci îi aparținea. Cel rău ne-a înșelat mulți ani lăsându-ne să credem că am putea să ne conducem singuri viața. Dumnezeu să domnească peste corabia vieții noastre și să ne-o ducă în portul dragostei Lui, care este în Domnul Isus!
          Astăzi aș vrea să vă împărtășesc ceva despre lucrarea de la școala duminicală.  Aceasta lucrare este o lucrare importantă pentru noi, pentru că se face în fiecare săptămână. Majoritatea celor care stau cu noi, sunt implicați în ea. De asemenea, importante resurse financiare sunt investite în închirierea mașinilor în fiecare săptămână.

Motive de rugăciune: 
  1. Cu privire la lăcomia pentru pământ a vecinilor adunării. Noi avusesem o bucată de pământ în spatele adunării, pe care o păstrasem pentru a construi un rezervor pentru toaletă (în zona noastră nu este canalizare pentru toalete). Vecinul din spatele adunării, pur și simplu a ocupat pământul și ca să fie mai sigur, a construit ceva pe el. Vecinul din stânga adunării a spart zidul de despărțire care exista și a ocupat tot terenul până în zidul propriu-zis al adunării. Vecinul din dreapta adunării plănuiește și el ceva, deja ne-a spus că va aduce mâine zidarii ca să ne ‘repare’ toaleta care e crăpată (dar noi nu i-am cerut ajutorul).
  2.  Pentru lucrătorii de la școala duminicală: Ratna, Rozy, Debi, Sompa, Sonu, Rahul, Barnali, Elijah și alții.
  3. Pentru zonele din care aducem copii la adunare și pe care le vizităm în fiecare duminică: stația de tren, Mohitnagar, Gumostopara, Balapara, Randamali și altele.
  4. Pentru trezirea din nou a interesului copiilor din zona în care se găsește adunarea noastră.
  5. Pentru înțelepciune în a crea o atitudine pozitivă în rândul oamenilor din satul în care se găsește adunarea noastră.
  6. Pentru ocrotire de accidente.
  7. Pentru Som, care a fost nevoit să fugă în Nepal, căci la locul de muncă unde era, s-a bătut cu cineva.
  8. Pentru refacerea deplină a relației dintre Pronish și Rozy. Rozy s-a hotărât să se împace cu Pronish.
          Slăvit să fie Dumnezeu, care iubește copilașii. El vrea copiii să vină la El. El vrea să-i binecuvinteze. Fie ca Dumnezeu să ne facă o binecuvântare pentru copii!
 
Daniel
 
Pentru a citi scrisoarea completă primită de la fratele Daniel, vă rugăm click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.