vineri, 4 august 2017

Mai în glumă, mai în serios, promotorii homosexualității nu renunță: "Will & Grace", un popular serial de comedie, creditat cu includerea bărbaților homosexuali și a femeilor în centrul culturii pop americane cu mult timp înainte de legalizarea căsătoriilor gay, va reveni pe micile ecrane nord-americane...

Serialul "Will & Grace" revine pe micile ecrane cu noi glume, inclusiv despre Donald Trump, în luna septembrie 2017, scrie Agerpres.ro.
"Will & Grace", un serial despre un avocat gay care își împarte apartamentul din New York cu o prietenă heterosexuală, a început să fie difuzat în 1998 și a fost creditat cu promovarea sentimentului de acceptare de către societate a bărbaților homosexuali, cu mulți ani înainte ca justiția americană, reprezentată de Curtea Supremă, să legalizeze căsătoriile gay pe plan național în 2015.
"Ne-am impus obiectivul de a fi amuzanți — acesta este primul și cel mai important scop", a declarat Eric McCormack în fața scenariștilor de televiziune reuniți la un eveniment organizat în Beverly Hills. "Bineînțeles că vom include și lucruri inspirate din politică și din cultură", a adăugat starul american.
Actrița Debra Messing a spus că își dorește ca noile sezoane "să finalizeze alfabetul" identității de gen, pentru a include și chestiuni referitoare la cultura transgender, gay și pansexuală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.