După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 16 august 2017

☪ „ISLAMUL va deveni PRINCIPALA religie în Berlin?”

Gunnar Schupelius, redactor la cel mai citit cotidian din Berlin, B.Z. scrie un articol tulburător despre dispariția creștinismului din capitala Germaniei.

În Berlin, numărul creștinilor evangheliști scade considerabil. Spre deosebire de musulmani, al cărornumăr s-a dublat în ultimii 20 de ani. (...)
Dacă acest fenomen continuă, procentul membrilor bisericii evanghelice în regiune ba cădea la un moment dat la 10%. Atunci, biserica creștină, odată puternică, va deveni un fenomen marginal.

Cu catolicii este altceva. Proporția lor în oraș a fost dintotdeauna slabă, dar rămâne stabilă în jur de 9%. O minoritate importantă.
Situația este diferită la musulmani. Numărul lor s-a dublat în Berlin în ultimii 20 de ani, de la 132.000 de persoane în 1990, la 249.000 de persoane în 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.