vineri, 11 august 2017

Conflict în familia fostului premier al Australiei. Tony Abbott și sora sa se cerată pe votul pentru căsătoriile gay

Fostul premier australian, Tony Abbott și sora sa se cerată pe votul pentru căsătoriile gay. Christine Forster, sora lui Abbott, este lesbiană și logodită din 2013, așa că mesajul în care fostul premier îndeamnă australienii să voteze împotriva căsătoriilor între persoane de același sex a înfuriat-o, scrie BBC News.

Tony Abbot și Christine Forster sunt frați și colegi de partid, el a fost premier al Australiei, iar ea este consilier în Consiliul General al orașului Sydney, dar în ciuda acestor lucruri, când vine vorba de căsătoriile între persoane de același sex pozițiile lor sunt diametral opuse, iar conflictul din familie a devenit acum public.

Miercuri dimineața, fostul prim-ministru al Australiei, Tony Abbott a îndemnat susținătorii liberalilor să voteze împotriva legalizării căsătoriilor între persoane de același sex. ”Votați ‘nu’ dacă nu vă plac căsătoriile între persoane de același sex, dacă sunteți îngrijorați în legătură cu libertatea religioasă și libertatea de exprimare”, a fost mesajul lui Abbot care a scos-o din sărite pe sora sa.

Christine Forster este logodită cu iubita sa, Virgina din 2013, și așteaptă să se dea legea pentru a se putea căsători.
Continuarea pe www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.