După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 august 2017

Claudiu Eduard Moisă — Misiune în Cambodgia 🔴 IULIE 2017

Dragii noștri,

Așa cum ne așteptam luna iulie a fost foarte bogată în slujire și în rodire pe câmpul de misiune unde Dumnezeu ne-a chemat și venim cu laudă și închinare înaintea Lui pentru că toate lucrurile au fost făcute prin voia și prin harul Maiestății Sale.

 Am început prin oficierea botezului a zece credincioși din satul Banan, un sat unde biserica plantată acolo a devenit neîncăpătoare și va fi nevoie de o extindere a clădirii. Cu ocazia evanghelizării făcute în acel sat, patru noi suflete și-au predat viața Domnului Isus. Peste o sută de copii vin în fiecare duminică la biserică și ne bucurăm că ei sunt o mărturie vie în familiile lor și între vecinii lor.

 În Phnom Chisour am organizat o conferință pastorală de instruire a liderilor în vederea lucrării de evanghelizare și ucenicizare. Fiecare lider a primit manualele necesare pentru ucenicizarea credincioșilor din bisericile lor. Împreună cu ei am demarat șapte noi lucrări de plantare de biserici în sate unde nu există nici un creștin. În fiecare sat am început lucrări cu copiii sub privirea primarilor care au fost foarte bucuroși să vadă că ne pasă de comunitățile lor. După ce le-am oferit alimente, Biblii, materiale evanghelistice, etc. ne-au spus că suntem primii oameni care au venit să facă ceva pentru ei. Am inițiat programe de alfabetizare și igienă prin care ei ajung în contact cu Evanghelia harului lui Dumnezeu. La prima evanghelizare făcută în satul Srey Broser cinci persoane L-au primit pe Isus ca Domn și Mântuitor. In satul Toul Ja viceprimarul satului împreuna cu alte două suflete L-au primit pe Domnul. O femeie din acest sat ne-a solicitat să ne rugăm pentru ea deoarece era posedată de duhuri rele. După ce ne-am rugat și a fost eliberată de sub puterea satanei și-a predat viața Domnului Isus! O soră mergea zeci de kilometri prin soare pentru a spune Evanghelia în alte sate și i-am cumpăarat o bicicletă pentru a-i facilita deplasările și slujirea.

 La doar 2km de granița cu Vietnam am început de asemenea o lucrare de plantare de biserici în satele de acolo. Sunt oameni și zone uitate de lume și care trăiesc sub limitele sărăciei. Peste o sută de copii și adulți ne primesc cu bucurie de fiecare dată când mergem și au foame după Cuvântul lui Dumnezeu. I-am ajutat cu alimente pe fiecare și le-am dat desigur și hrană pentru suflet, adică Pâinea Vieții!

 La orfelinatul din Krasang, când l-am vizitat după întoarcerea din Europa, am găsit copiii bucuroși că prinseseră broaște și șerpi să aibă la cină. I-am ajutat să își procure hrana pentru următoarele două săptămâni și să își achite cheltuielile de școlarizare. Mesele pe care mănâncă sunt ruginite și prinse cu niște sârme ca să nu cadă. Urmează să le cumpărăm 3 mese și niște rafturi unde să păstreze alimentele.

√ În provincia Kampot ne-am bucurat de sceceriș bogat la ultima vizită din acea regiune. În drum spre un sat din cauza unei căruțe nu puteam înainta cu mașina. Unul din cei 20 de fermieri care cultivau orez pe câmp a venit să o dea la o parte. Aveam ceva alimente și broșuri cu noi și am profitat de ocazie ca să intrăm în vorba cu ei. I-am chemat pe toți și le-am spus Evanghelia, la care 15 dintre ei s-au rugat predându-și viața Domnului Isus. Apoi, am mai vizitat alte două sate unde alte 7 persoane L-au primit pe Isus ca Domn și Salvator în viața lor.

În luna august ne vom îndrepta cu lucrarea spre Vietnam și Laos, două țări comuniste și împotrivitoare Evangheliei. Vom face conferințe de pregătire pentru păstori și lideri, vom vizita bisericile persecutate și îi vom ajuta în nevoile lor. Foarte multe sate în Laos știu că vom veni și așteaptă ceva de la noi. Dorim să le ducem Biblii, broșuri evanghelistice, filmul Isus, predici și muzică creștină în limba lor, alimente, etc… Ei au nevoie de ajutorul nostru al tuturor. Suntem primii români care încep lucrări pe termen lung în Laos și vrem să fim o binecuvântare pentru cât mai mulți dintre ei.

Vă mulțumim tuturor celor care sunteți alături de noi, vă rugați, ne sprijiniți și vă aduceți contribuția la lucrările din Asia de Sud-Est, pentru ca oamenii morți în păcat să ajungă la viață!
Cel neprihănit îşi întrebuinţează câştigul pentru viaţă, iar cel rău îşi întrebuinţează venitul pentru păcat.”
Prov.10:16
 

Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBODGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont EURO BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu

RO47RNCB0268083256340005
COD SWIFT: RNCBROBU

Cont LEI BCR ROMANIA
Moisa Eduard Claudiu
RO58RNCB0268083256340001


www.churchplantingasia.com
Adresa e-mail: churchplantingasia@gmail.com
Facebook ID: Eduard Claudiu Moisa

Cu prețuire,
Claudiu & Cristina,
Samy + Debby

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.